Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
  • Leidend platform voor warmte, elektriciteit en energiebesparing
×

Elektriciteit & Warmte

Binnenklimaat

Gebouwschil

Smart Energy & Storage

Verlichting

Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen, live demonstraties en waardevolle contacten.

Naast Vakbeurs Energie is een specifiek platform ingericht voor de industriële energievoorziening: Industrial Heat & Power. Dé beurs voor professionals die de connecties, tools en know-how zoeken om direct mee aan de slag te gaan. Dit platform krijgt een eigen inhoudelijk programma op de beursvloer en uitgebreide mediacampagne. Op het gebied van duurzame mobiliteit en mobiliteitstoepassingen kunnen bezoekers terecht op de aangrenzende vakbeurs Ecomobiel

Deelnemen

Deelnemen aan Vakbeurs Energie betekent in gesprek komen met een geïnteresseerd vakpubliek, het aangaan van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, het creëren van naamsbekendheid, relatiebeheer en de mogelijkheid deel te nemen aan workshops en debatten.

Wilt u deelnemen aan Vakbeurs Energie als standhouder of sponsor, vraag dan hier informatie aan over Vakbeurs Energie 2019 of neem contact met ons op.

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Slotbericht: Kennis delen en zaken doen tijdens energieke vakbeurzen

De Brabanthallen vormden de afgelopen week het epicentrum van de Nederlandse energietransitie: duizenden professionals bezochten daar Vakbeurs Energie, Ecomobiel en Industrial Heat & Power om kennis te delen, contacten te leggen en zaken te doen. Centraal thema was daarbij uiteraard de verduurzaming van Nederland.

Lees meer...

Minimale verliezen, maximale kwaliteit

WOLF Energiesystemen introduceert een verdere uitbreiding van het ruime assortiment HR-WTW-units, in de CRL serie.

 

Lees meer...

Duurzame koeltechniek met GWP nul

Adsorptie- en adiabatische koeling samen in één luchtbehandeling systeem maakt mechanische koeling overbodig.

 

Lees meer...

Column: Batterijen dé hit van de jaren ‘20?

'Bill Gates zei ooit: "We overschatten altijd de veranderingen die binnen 2 zullen jaar optreden en onderschatten die van de daaropvolgende 10 jaar". Ik zet mijn geld op batterijen.'

Lees meer...

Van gas los met de DucoBox Eco

Of het mogelijk is om tegen 2050 van het gas los te geraken? Duco stelt een ventilatiewarmtepomp met warmteterugwinning voor.

Lees meer...

Column: Woningbouw gasvrij met 24 energiecentrales?

Martin Horstink van Warmtepompstrategie ziet een grote rol weggelegd voor warmtepompen en lage temperatuur warmtenetten.

Lees meer...