Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
  • Leidend platform voor warmte, elektriciteit en energiebesparing
×

Elektriciteit & Warmte

Binnenklimaat

Gebouwschil

Smart Energy & Storage

Verlichting

Over Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie is het grootste zakelijke evenement in het kader van duurzame opwekking en besparing van energie in Nederland. 3 dagen innovatie, kennisdeling en business.

De bezoekersregistratie - gratis | voor professionals - vindt u hier.

Meedoen als kennispartner of exposant

Doet u ook mee? Vraag dan hier informatie aan of neem contact met ons op.

Samenwerkingspartners

Hoofdmedia partners

Media partners

Het laatste nieuws

Subsidieloket verduurzaming mkb-bedrijven geopend

De Subsidieregeling Verduurzaming Mkb (SVM) helpt mkb-ondernemers om hun bedrijf te verduurzamen. Aanvragen is mogelijk sinds 1 april 2023. In totaal is er een budget beschikbaar van € 14,4 miljoen.

Lees meer...

Oplossingen in duurzame opwekking en besparing

De instabiele energieprijzen maken ondernemen moeilijk. Voor veel ondernemers reden om te kiezen voor maatregelen die helpen in het besparen van energie. Op de overheidssite Zet ook de knop om vindt u verschillende -simpele- tips waarmee flinke besparingen te behalen zijn.

Lees meer...

Elektrotechniek, het hart van de energietransitie: Finder Relais

In deze maandelijks terugkerende rubriek vertellen specialisten uit de branche over de (onmisbare) rol van elektrotechniek in de enorme uitdaging waar we als Nederland voor staan. Managing Director Martin Eijsink van Finder Relais licht toe in hoeverre elektrotechniek een rol speelt in het slimmer, sneller, efficiënter, duurzamer en veiliger maken van de transitie.

Lees meer...

Slimme combinatie tussen hardware en software

Energiebedrijf GIGA Storage ontwikkelt grootschalige energieopslagprojecten en richt zich hierbij op de combinatie tussen hardware en software.

Lees meer...

Actieplan: Opslag en conversie versnellen de transitie

Klimaat en Energie minister Rob Jetten heeft op 25 januari het Nationaal Actieplan Energieopslag in ontvangst genomen van Energy Storage NL (ESNL).

Lees meer...

Aandeel hernieuwbare energie in 2023 met 16,7% in lijn met Energieakkoord

Als we alle duurzame energie die we in Nederland produceren achter elkaar zouden inzetten, zou deze dit jaar op 2 maart volledig opgebruikt zijn.

Lees meer...