Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
  • Leidend platform voor warmte, elektriciteit en energiebesparing
×

Elektriciteit & Warmte

Binnenklimaat

Gebouwschil

Smart Energy & Storage

Verlichting

Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen, live demonstraties en waardevolle contacten.

Naast Vakbeurs Energie is een specifiek platform ingericht voor de industriële energievoorziening: Industrial Heat & Power. Dé beurs voor professionals die de connecties, tools en know-how zoeken om direct mee aan de slag te gaan. Dit platform krijgt een eigen inhoudelijk programma op de beursvloer en uitgebreide mediacampagne. Op het gebied van duurzame mobiliteit en mobiliteitstoepassingen kunnen bezoekers terecht op de aangrenzende vakbeurs Ecomobiel

Deelnemen

Deelnemen aan Vakbeurs Energie betekent in gesprek komen met een geïnteresseerd vakpubliek, het aangaan van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, het creëren van naamsbekendheid, relatiebeheer en de mogelijkheid deel te nemen aan workshops en debatten.

Wilt u deelnemen aan Vakbeurs Energie als standhouder of sponsor, vraag dan hier informatie aan over Vakbeurs Energie 2019 of neem contact met ons op.

Impressie

Samenwerkingspartners

Media partners

Het laatste nieuws

Themamiddag partner Smart Energy NL

Op 12 maart organiseert kennis- en netwerkgroep en partner van Vakbeurs Energie Smart Energy NL een themamiddag over slim, elektrisch OV.

Lees meer...

Kennisdeling, inspiratie, cases & pitches

Vakbeurs Energie is hét kennisplatform rondom opwekking en energiebesparing. Volop inspiratie en praktische oplossingen onder 1 dak!

Lees meer...

Verbeterde indeling vakbeurs 2019

Ter optimalisering van de bezoekers- en exposantenervaring, is voor de editie van 2019 de indeling van de beursvloer verder verbeterd. 

Lees meer...

Prefab no-brainer naast Vakbeurs Energie

Voor het eerst vindt Vakbeurs Energie plaats gelijktijdig met Prefab, een nieuwe beurs voor professionals in off-site bouwen en renoveren.

Lees meer...

DucoBox Eco op Vakbeurs Energie 2019

De DucoBox Eco met het all-electric pakket is een referentie voor slim ventileren met actieve warmteterugwinning.

Lees meer...

Luchtvochtigheid punt van medische zorg

Droge lucht zuigt vocht aan, ook uit de slijmvliezen in neus en keel, die ons tegen infecties beschermen. In ziekenhuizen een punt van zorg.

Lees meer...