Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
  • Leidend platform voor warmte, elektriciteit en energiebesparing
×

Elektriciteit & Warmte

Binnenklimaat

Gebouwschil

Smart Energy & Storage

Verlichting

Over Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform voor duurzame energieopwekking en -besparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen en live demonstraties en ontmoetingen met waardevolle contacten.

Gelijktijdig en in co-locatie vinden de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel (over duurzame mobiliteit), Industrial Heat & Power (over de industriële energievoorziening) en PREFAB (over off-site bouwen en renoveren) plaats.

Deelnemen als partner of exposant

Deelnemen aan Vakbeurs Energie betekent in gesprek komen met een geïnteresseerd zakelijk publiek, samenwerkingen aangaan, nieuwe contacten leggen en bestaande contacten onderhouden, naamsbekendheid vergroten en deelnemen aan workshops en debatten.

Interesse? Vraag dan hier meer informatie aan of neem contact met ons op!

Impressie

Samenwerkingspartners

Media partners

Het laatste nieuws

Eénderde kantoren nu energielabel C

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren minimaal energielabel C hebben. Maar hoe staat het er eigenlijk voor met de energielabel-C-verplichting?  

Lees meer...

Waterstof voor de energietransitie

Experts van de TKI Nieuw Gas hebben op een rij gezet wat er moet gebeuren met waterstof in de energietransitie. Er is werk aan de winkel! 

Lees meer...

Betaalbaar energieneutraal bouwen met AZEB

Nu gereed: met de nieuwe AZEB routekaart stap voor stap naar een BENG die betaalbaar is. 

Lees meer...

Handreiking Participatie en Communicatie

Tijdens het Congres Aardgasvrije Wijken is op 23 januari 2020 de eerste versie van Handreiking Participatie Aardgasvrij gelanceerd.  

Lees meer...

PCM-koeling voor technische ruimten

Er zijn duizenden kleine technische ruimten die traditioneel gekoeld worden. Kleinschalige decentrale thermische energieopslag bespaart 95% energie. 

Lees meer...

Warmtepompmarkt blijft groeien

Er is veel vraag naar warmtepompen. Fabrikanten verwachten een verkoopstijging van 37% in 2020. Dat blijkt uit het Nationaal Warmtepomp Trendrapport 2020.

Lees meer...