Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
  • Leidend platform voor warmte, elektriciteit en energiebesparing
×

Elektriciteit & Warmte

Binnenklimaat

Gebouwschil

Smart Energy & Storage

Verlichting

Over Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform voor duurzame energieopwekking en -besparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen en live demonstraties en ontmoetingen met waardevolle contacten.

Gelijktijdig en in co-locatie vinden de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel (over duurzame mobiliteit), Industrial Heat & Power (over de industriële energievoorziening) en PREFAB (over off-site bouwen en renoveren) plaats.

Deelnemen als partner of exposant

Deelnemen aan Vakbeurs Energie betekent in gesprek komen met een geïnteresseerd zakelijk publiek, samenwerkingen aangaan, nieuwe contacten leggen en bestaande contacten onderhouden, naamsbekendheid vergroten en deelnemen aan workshops en debatten.

Interesse? Vraag dan hier meer informatie aan of neem contact met ons op!

Impressie

Samenwerkingspartners

Media partners

Het laatste nieuws

'Innovate or die'

Een aantal Nederlandse mediarelaties kreeg 3 december de kans voor een uniek kijkje achter de schermen in de fabriek van Jaga in Diepenbeek (België).

Lees meer...

Grootste zonnedak van Amsterdam

In de nieuwe circulaire wijk Buiksloterham heeft Westpoort Warmte het grootste zonnedak van Amsterdam gerealiseerd.

Lees meer...

Salderingsregeling: Niet afschaffen maar aanpassen

De salderingsregeling moet worden omgebouwd in plaats van afgebouwd. Stroomversnelling presenteerde 28 november hiervoor een 5-puntenplan.

Lees meer...

Waterzijdig inregelen toch niet verplicht

Waterzijdig inregelen wordt toch geen verplichte maatregel voor bedrijven en instellingen met een verbruik van meer dan 25.000 m³ gas of 50.000 kWh stroom.

Lees meer...

Handhaving Informatieplicht Energiebesparing van start

Op 1 juli 2019 is de Informatieplicht Energiebesparing voor ondernemers ingegaan. Gemeenten en omgevingsdiensten gaan deze milieuwetgeving handhaven.

Lees meer...

Alles over BENG en NTA 8800

Vanaf 1 juli 2020 – maar mogelijk pas vanaf 1 januari 2021 - gelden er nieuwe energieprestatie-eisen voor nieuwbouw, de BENG eisen. Na bijna 25 jaar nemen we afscheid van de EPC.

Lees meer...