Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
  • Leidend platform voor warmte, elektriciteit en energiebesparing
×

Elektriciteit & Warmte

Binnenklimaat

Gebouwschil

Smart Energy & Storage

Verlichting

Over Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie is het grootste zakelijke evenement in het kader van duurzame opwekking en besparing van energie in Nederland. 3 dagen innovatie, kennisdeling en business.

Meedoen als kennispartner of exposant

Doet u ook mee? Vraag dan hier informatie aan of neem contact met ons op.

Dutch Hydrogen Days

Ook tijdens Vakbeurs Energie: de Dutch Hydrogen Days. Een side-event voor kennisoverdracht en zakendoen rondom waterstof in de mobiliteit, industrie en gebouwde omgeving. Meer informatie hier.

Samenwerkingspartners

Hoofdmedia partners

Media partners

Het laatste nieuws

Vakbeurs Energie gaat door!

Op 12, 13 en 14 oktober opent Vakbeurs Energie haar deuren in de Brabanthallen in Den Bosch. Met een uitstekend aanbod van exposanten, op een inmiddels vrijwel geheel gereserveerde beursvloer.

Lees meer...

Meestgestelde vragen over nieuwe geluidseisen

Per 1 april zijn de geluidseisen voor buitenunits van warmtepompen en airco’s aangescherpt. Erwin Janssen van Nathan beantwoordt de 5 meestgestelde vragen.

Lees meer...

Exposant aan het woord: Duco

Alle nieuwbouwwoningen energiezuinig sinds 2021? De familie Wittouck hield tijdens de bouw van hun nieuwbouw in Staden al rekening met de strengere -eisen.

Lees meer...

Meer doen met minder energie

Danfoss kijkt enorm uit naar Vakbeurs Energie, in oktober van dit jaar. Vandaar een voorproefje van wat u op onze stand mag verwachten.

Lees meer...

Hotel uit 1891 in transitie: Van aardgas naar all-electric

Warmtepomp en warmtepompboiler zorgen voor warmte en warm tapwater in groen verhuurconcept. Hierbij staat duurzaamheid centraal en wordt er overgestapt van verwarmen met aardgas naar all-electric.

Lees meer...

Column Coen van de Sande - "Koel- en klimaatbranche pionier in duurzamere wereld"

"Nederland heeft afspraken gemaakt om de verdere klimaatverandering door de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Dit betekent concreet dat we in 2030 voor 49% minder CO2-uitstoot moeten zorgen ten opzichte van 1990. In 2050 moet dit zelfs met 95% verminderd zijn."

Lees meer...