Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
  • Leidend platform voor warmte, elektriciteit en energiebesparing
×

Elektriciteit & Warmte

Binnenklimaat

Gebouwschil

Smart Energy & Storage

Verlichting

Over Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie is het grootste zakelijke evenement in het kader van duurzame opwekking en besparing van energie in Nederland. 3 dagen innovatie, kennisdeling en business.

De bezoekersregistratie - gratis | voor professionals - vindt u hier.

Meedoen als kennispartner of exposant

Doet u ook mee? Vraag dan hier informatie aan of neem contact met ons op.

Samenwerkingspartners

Hoofdmedia partners

Media partners

Het laatste nieuws

‘Eerste zuivere waterstofketel voor commerciële toepassing klaar voor veldtesten’

BDR Thermea Group, moederbedrijf van onder andere ketelmerken Remeha, BAXI, De Dietrich en Brötje, bereidt zich voor op de eerste real-life proeven van ketels op zuivere waterstof voor commerciële toepassingen.

Lees meer...

Gelijkwaardigheidsverklaring voor collectieve warmtepomp

Voor het eerst kunnen wooncomplexen met collectieve cv-ketels zonder grote aanpassingen aan het aangiftesysteem vervangen worden door een hoog temperatuur lucht/water warmtepomp.

Lees meer...

‘Wat in 75 jaar is opgebouwd, moet in 25 jaar worden verdubbeld’

“Daar waar onze energie infrastructuur in de afgelopen 75 jaar is opgebouwd tot wat die nu is, zullen we de capaciteit ervan in de komende 25 jaar minstens moeten verdubbelen, misschien wel verdriedubbelen. Dat lukt niet met alleen een grote zak geld.”

Lees meer...

80 Procent energie besparen met innovatieve airco

De Innovative Energy Solutions Award was dit jaar voor Energiedamwand Nederland. In 2021 won de ICECUBE van het Nederlandse bedrijf Dutch Climate Systems (DCS). Hoe vergaat het hen een jaar later?

Lees meer...

‘Beter vooruit kijken bij aanleg energie-infrastructuur’

Nederland staat voor grote investeringen in de energie-infrastructuur. De afgelopen maanden laten niet alleen onze afhankelijkheid van gas zien, maar ook dat betaalbare en betrouwbare energievoorzieningen van cruciaal belang zijn voor iedereen.

Lees meer...

Nationale Energie Week weerspiegelt marktsentiment

Den Bosch was vorige week weer het jaarlijkse zakelijke middelpunt van de energietransitie in Nederland. Met als terugkerend thema Samenwerken in Transitie waren de Brabanthallen meer dan ooit de place to be voor iedereen die vanuit professioneel perspectief betrokken is bij de ontwikkeling en verduurzaming van gebouwd, mobiel en industrieel Nederland.

Lees meer...