Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
  • Leidend platform voor warmte, elektriciteit en energiebesparing
×

Elektriciteit & Warmte

Binnenklimaat

Gebouwschil

Smart Energy & Storage

Verlichting

Over Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie is hét jaarlijkse zakelijke live evenement voor professioneel betrokkenen bij duurzame energieopwekking en -besparing. Drie dagen vol innovatie, kennisdeling en business!

Gelijktijdig en in co-locatie met Vakbeurs Energie vinden elk jaar Zero Emission | Ecomobiel, Industrial Heat & Power en PREFAB plaats.

Vakbeurs Energie verplaatst naar 2021

Vanwege de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus is Vakbeurs Energie uitgesteld. De volgende editie vindt plaats van 12 t/m 14 oktober 2021. Lees hier meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in deelname of anderszins? Vraag dan hier meer informatie aan of neem contact met ons op. 

Samenwerkingspartners

Media partners

Het laatste nieuws

Inspiratietours over de verduurzaming van de industrie

VEMW, NVDE en RVO organiseerden de afgelopen drie jaar diverse inspiratietours door en voor de industrie. Met een vijftal nieuwe thema’s en inspirerende sprekers werd ook dit jaar weer met succes veel kennis en ervaring uitgewisseld over de mogelijkheden van CO2-reductie in de industrie.

Lees meer...

De warmtetransitie versnelt

De transitie van de verwarming van woningen op traditionele aardgasketels naar collectieve warmtesystemen is aan het versnellen.

Lees meer...

ATR: heroverweeg invoering Expertlabel

Het Adviescollege toetsing regeldruk (ATR) adviseert het kabinet om invoering van het expertlabel te heroverwegen totdat de meerwaarde is aangetoond.

Lees meer...

Krachtigste batterij van Nederland op stroom

Op 26 november 2020 heeft het energieopslagbedrijf GIGA Storage de krachtigste batterij van Nederland – de GIGA Rhino batterij – in gebruik genomen.

Lees meer...

Bufferend beton heeft meerwaarde in BENG

Door inzet van thermische massa wordt eerder aan BENG-eisen voldaan. Het beperkt de energiebehoefte en draagt bij aan een goed binnenklimaat.

Lees meer...

Waterstof Wijkcentrales voor Warmtenetten

Het Energie-erf is een innovatief concept voor waterstof als ‘aardgasvrije oplossing’ op wijkniveau. Hierbij worden alle krachten van waterstof benut.

Lees meer...