Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
  • Leidend platform voor warmte, elektriciteit en energiebesparing
×

Elektriciteit & Warmte

Binnenklimaat

Gebouwschil

Smart Energy & Storage

Verlichting

Over Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie is hét jaarlijkse zakelijke live evenement voor professioneel betrokkenen bij duurzame energieopwekking en -besparing. Drie dagen vol innovatie, kennisdeling en business!

Gelijktijdig en in co-locatie met Vakbeurs Energie vinden elk jaar Zero Emission | Ecomobiel, Industrial Heat & Power en PREFAB plaats.

Vakbeurs Energie verplaatst naar 2021

Vanwege de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus is Vakbeurs Energie uitgesteld. De volgende editie vindt plaats van 12 t/m 14 oktober 2021. Lees hier meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in deelname of anderszins? Vraag dan hier meer informatie aan of neem contact met ons op. 

Samenwerkingspartners

Media partners

Het laatste nieuws

54events stelt Vakbeurs Energie uit naar 2021

Beursorganisator 54events heeft vanwege de gevolgen van de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus haar vakbeurzen Vakbeurs Energie, Zero Emission | Ecomobiel, PREFAB, Industrial Heat & Power, RENOVATIE en MONUMENT uitgesteld naar 2021. De volgende editie van Vakbeurs Energie vindt daarmee plaats van 12 t/m 14 oktober 2021.

Lees meer...

De warmtepompradiator, nu ook verticaal (Advertorial)

De Ulow-E2 V is een verticale radiator die op ultra lage temperatuur kan verwarmen. Hierdoor kan hij ook op een warmtepomp worden aangesloten.

Lees meer...

Innovaties voor een duurzame toekomst (Advertorial)

De wereld van HVAC is momenteel erg dynamisch: CO2 reduceren, duurzaam bouwen, energiebesparing. Innoveer mee voor een duurzame toekomst!

Lees meer...

LAVA® ARCUS unieke ronde infraroodverwarming (Advertorial)

ETHERMA Benelux BV presenteert op de energie vakbeurs dit jaar haar welbekende  infraroodverwarmingsproducten. De LAVA® ARCUS is een unieke ronde infraroodverwarming voor aan het plafond en/of wand.

Lees meer...

Bouwsysteem onder Energie Prestatie Garantie

House Energy Optimum (HEO) is een nieuwbouwsysteem voor ontwikkelaars, aannemers en woningbouwcorporaties om BENG, energieneutraal en NOM te bereiken.

Lees meer...

Nieuwe norm in vloerverwarming en koeling

Diepe convectorputten zijn ouderwets, maar de vraag naar vloerverwarming is nog steeds groot. Jaga upgrade daarom haar Mini Canal met DBH-systeem.

Lees meer...