Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
  • Leidend platform voor warmte, elektriciteit en energiebesparing
×

Elektriciteit & Warmte

Binnenklimaat

Gebouwschil

Smart Energy & Storage

Verlichting

Over Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie is hét live platform voor iedereen die zakelijk betrokken is bij duurzame energieopwekking en -besparing. Een 3-daags evenement boordevol innovatie, kennisdeling, ontmoeting en business. Van 6 tot en met 8 oktober in de Brabanthallen!

Gelijktijdig en in co-locatie vinden elk jaar Zero Emission | Ecomobiel (over duurzame mobiliteit), Industrial Heat & Power (over de industriële energievoorziening) en PREFAB (over industrieel bouwen) plaats.

Vanwege de corona-uitbraak sluiten daar dit jaar de vakbeurzen RENOVATIE (over de verbetering van bestaande bebouwing) en MONUMENT (over de verduurzaming, herbestemming en restauratie van monumentaal vastgoed) bij aan.

Gaat Vakbeurs Energie door?

We begrijpen dat deze vraagt bij u speelt, gezien COVID-19. Het antwoord is ja, daar gaan wij van uit. Hier staat meer informatie over de stand van zaken op dit moment.

Deelnemen als partner of exposant

Deelnemen aan Vakbeurs Energie - of dit nu is als bezoeker of als exposant - betekent nieuwe contacten leggen en bestaande relaties onderhouden, kennis verwerven en ervaring delen en ZAKENDOEN.

Interesse? Vraag dan hier meer informatie aan of neem contact met ons op!

Impressie

Samenwerkingspartners

Media partners

Het laatste nieuws

Bouwsysteem onder Energie Prestatie Garantie

House Energy Optimum (HEO) is een nieuwbouwsysteem voor ontwikkelaars, aannemers en woningbouwcorporaties om BENG, energieneutraal en NOM te bereiken.

Lees meer...

Nieuwe norm in vloerverwarming en koeling

Diepe convectorputten zijn ouderwets, maar de vraag naar vloerverwarming is nog steeds groot. Jaga upgrade daarom haar Mini Canal met DBH-systeem.

Lees meer...

Nieuw VRF-systeem vraagt minder koudemiddel

Bij de nieuwe Y-serie van het City Multi HVRF-systeem van Mitsubishi Electric wordt koudemiddel alleen toegepast tussen buiten-unit en BC-controller.

Lees meer...

Dakdoorvoer voor zonnepanelendak

Door de energietransitie zien we steeds vaker daken die bijna volledig bestaan uit zonnepanelen. Maar hoe pas je hier dakdoorvoeren toe?  

Lees meer...

Circulariteit uitdaging voor installatiebranche

In de huidige energietransitie spelen installaties een belangrijke rol. Welke invloed hebben deze installaties op de milieuprestatie en circulariteit?

Lees meer...

Beursbezoekers onderstrepen belang vakbeurzen

In het kader van de Nationale Energie Week, die plaatsvindt in de tweede week van oktober, onderzocht beursorganisator 54events de stemming onder potentiële beursbezoekers. Maar liefst 1.627 respondenten gaven hun mening. Daarvan gaf 82% aan in oktober graag voor een bezoek naar de Brabanthallen te komen, als dit van overheidswege is toegestaan.

Lees meer...