Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
  • Leidend platform voor warmte, elektriciteit en energiebesparing
×

Elektriciteit & Warmte

Binnenklimaat

Gebouwschil

Smart Energy & Storage

Verlichting

Over Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie is hét jaarlijkse zakelijke live evenement voor professioneel betrokkenen bij duurzame energieopwekking en -besparing. Drie dagen vol innovatie, kennisdeling en business!

Gelijktijdig en in co-locatie met Vakbeurs Energie vinden elk jaar Zero Emission | Ecomobiel, Industrial Heat & Power en PREFAB plaats.

Bent u geïnteresseerd in deelname of anderszins? Vraag dan hier meer informatie aan of neem contact met ons op. 

Samenwerkingspartners

Hoofdmedia partners

Media partners

Het laatste nieuws

Dinsdag 12 oktober: Smart Energy Highlights

Nederland wil meer duurzame opwekking, maar tegelijkertijd de kwaliteit en betaalbaarheid van haar infrastructuur behouden. Een mooie uitdaging die om innovatieve oplossingen vraagt.

Lees meer...

Energiebesparing tot 40% met slimme zonwering

Uit onderzoek blijkt dat intelligente zonwering en actieve daglichtgestuurde binnenverlichting samen kunnen zorgen voor energiebesparing tot 40%.

Lees meer...

Factsheet zomercomfort in nieuwe woningen

De nieuwe factsheet van Lente-akkoord ZEN gaat in op TOjuli. Wat zijn de achtergronden, hoe is de berekeningsmethode en wat is de samenhang met BENG?

Lees meer...

Gas geven aan energietransitie landmacht

De landmacht werkt aan verduurzaming van haar energieverbruik. Daartoe is het ‘Energietransitie team landoptreden’ geformeerd bij Kenniscentrum Genie.

Lees meer...

Schaduweffect windturbines op zonneparken

TNO doet in een consortium onderzoek naar de effecten van schaduw op de energieopbrengst van zonneparken. Het onderzoek loopt tot en met oktober 2022.

Lees meer...

Over duurzame waterstof - in gesprek met Jörg Gigler

Inzetten op duurzame waterstof zorgt voor nieuwe banen, vermindert de uitstoot van broeikasgassen en is essentieel voor de energietransitie.

Lees meer...