Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
  • Leidend platform voor de energietransitie
×

Elektriciteit & Warmte

Binnenklimaat

Gebouwschil

Smart Energy & Storage

Verlichting

banner rvo

Over Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie is 's lands grootste en meest complete zakelijke netwerkevenement in het kader van duurzame opwekking en besparing van energie in de gebouwde omgeving. Drie dagen kennis delen en zaken doen!

De vakbeurs vindt plaats van dinsdag 15 t/m donderdag 17 oktober 2024. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 20 augustus 2024.

Meedoen als kennispartner of exposant

Doet u ook mee? Vraag dan hier informatie aan of neem contact met ons op.

Samenwerkingspartners

Hoofdmedia partners

Media partners

Het laatste nieuws

Gemeente De Wolden maakt afspraken met RENDO over aanpak energietransitie

Onlangs heeft de gemeente De Wolden, samen met gemeente Hoogeveen, afspraken ondertekend met RENDO die moeten bijdragen aan de uitwerking van de energietransitie.

Lees meer...

Deze ondernemers hebben oplossing voor overbelast stroomnetwerk

Steeds meer huishoudens en bedrijven installeren zonnepanelen op hun daken. Daardoor raakt het stroomnet steeds voller en op zonnige dagen kost het soms zelfs geld om terug te leveren. Een groep ondernemers in Hendrik-Ido-Ambacht heeft hier wat op gevonden.

Lees meer...

‘Het gaat fantastisch. Er gaan zoveel dingen écht goed.’

Duurzame energie en energiebesparing zijn harder nodig dan ooit, vanwege klimaat, (on)afhankelijkheid van het buitenland en hoge prijzen. De Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) maakt zich sterk voor een energievoorziening die volledig is gebaseerd op hernieuwbare energie.

Lees meer...

'Ultiem is een systeem dat gebruikt wordt zoals het bedoeld is'

De Expertgroep Gebouwautomatisering en -beheer van vereniging voor installatieprofessionals TVVL pakt haar rol als het gaat om kennisontwikkeling over het automatiseren van regeling en besturing van installaties.

Lees meer...

'Meer aandacht voor integrale aanpak, maar nog niet mainstream'

Wat traditionele gebouwautomatisering betreft, is er voor de meeste ondernemers niets nieuws onder de zon. Het nut van bewegings- en aanwezigheidsmelders en CO2-sensoren wordt massaal onderkend.

Lees meer...

'Zaken weer overlaten aan mensen'

Gebouwautomatisering zou er volgens Martin Eijsink, Managing Director bij Finder Relais, voor moeten zorgen dat je geen omkijken hebt naar het functioneren van het gebouw.

Lees meer...