Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
  • Leidend platform voor warmte, elektriciteit en energiebesparing
×

Elektriciteit & Warmte

Binnenklimaat

Gebouwschil

Smart Energy & Storage

Verlichting

Over Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform voor duurzame energieopwekking en -besparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen en live demonstraties en ontmoetingen met waardevolle contacten.

Gelijktijdig en in co-locatie vinden de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel (over duurzame mobiliteit), Industrial Heat & Power (over de industriële energievoorziening) en PREFAB (over off-site bouwen en renoveren) plaats.

Deelnemen als partner of exposant

Deelnemen aan Vakbeurs Energie betekent in gesprek komen met een geïnteresseerd zakelijk publiek, samenwerkingen aangaan, nieuwe contacten leggen en bestaande contacten onderhouden, naamsbekendheid vergroten en deelnemen aan workshops en debatten.

Interesse? Vraag dan hier meer informatie aan of neem contact met ons op!

Impressie

Samenwerkingspartners

Media partners

Het laatste nieuws

Brabanthallen week lang in teken van uitvoer klimaatakkoord

De Brabanthallen stonden afgelopen week in het teken van de energietransitie. Met als thema ‘Samen Werken in Transitie’ was de Nationale Energieweek, waarvan de basis wordt gevormd door Vakbeurs Energie, Industrial Heat & Power, Zero Emission | Ecomobiel en nieuwkomer PREFAB, goed voor bijna 190.000 zakelijke contactmomenten. Een nieuw record.

Lees meer...

Een kwestie van kiezen (column door Leo Smit)

De NOx-discussie leert ons: alleen een harde grens aan onze CO2-uitstoot zal de energietransitie voldoende vaart meegeven.

Lees meer...

Innovative Energy Solutions Award

Triple Solar won vorig jaar de Innovative Energy Solutions Award, de prijs die jaarlijks - tijdens Vakbeurs Energie - wordt uitgereikt aan experts betrokken bij de - of het - meest innovatieve project, product of dienst van het moment. De genomineerden van dit jaar zijn...

Lees meer...

Wat, waar en wanneer: praktische informatie

Wat is eigenlijk Vakbeurs Energie en is er nog meer te zien? Wat zijn de openingstijden en waar moet ik precies zijn? En hoe werkt dat dan met parkeren?

Lees meer...

Alle oplossingen, integraal

Gelijktijdig en op dezelfde locatie vinden de vakbeurzen PREFAB, Industrial Heat & Power en Zero Emission | Ecomobiel plaats. Allen vrij toegankelijk.

Lees meer...

Nog meer energie besparen, dat geeft een lekker gevoel

Een hevige brand legde restaurant Het Theehuis in 2017 in de as. Maar uitbaters Marieke Warmerdam en Timo Slump lieten zich niet uit het veld slaan. Er kwam een nieuw pand op dezelfde plek, pal aan het populaire Pikmeer in het Friese Grou. “De Energie-investeringsaftrek maakte dat eenvoudiger.” 

Lees meer...