Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
  • Leidend platform voor warmte, elektriciteit en energiebesparing
×

Elektriciteit & Warmte

Binnenklimaat

Gebouwschil

Smart Energy & Storage

Verlichting

Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen, live demonstraties en waardevolle contacten.

Naast Vakbeurs Energie is een specifiek platform ingericht voor de industriële energievoorziening: Industrial Heat & Power. Dé beurs voor professionals die de connecties, tools en know-how zoeken om direct mee aan de slag te gaan. Dit platform krijgt een eigen inhoudelijk programma op de beursvloer en uitgebreide mediacampagne. Op het gebied van duurzame mobiliteit en mobiliteitstoepassingen kunnen bezoekers terecht op de aangrenzende vakbeurs Ecomobiel

Deelnemen

Deelnemen aan Vakbeurs Energie betekent in gesprek komen met een geïnteresseerd vakpubliek, het aangaan van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, het creëren van naamsbekendheid, relatiebeheer en de mogelijkheid deel te nemen aan workshops en debatten.

Wilt u deelnemen aan Vakbeurs Energie als standhouder of sponsor, vraag dan hier informatie aan over Vakbeurs Energie 2018 of neem contact met ons op.

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Duurzaam duo voor gasloze toekomst

Ferroli is de eerste leverancier van klimaattechnologie klaar voor de toekomst, met een volledig gasloos programma.

Lees meer...

Digitaal besparen met e-factuurcontrole

Het digitale tijdperk: we zitten er middenin. Waarom ontvangen we dan nog steeds het gros van onze facturen op papier?

 

Lees meer...

Gezond binnenklimaat, duurzaam en geluidsarm

Het universele Air Excellent luchtverdeelsysteem is geluidsarm en draagt door lagere drukverliezen positief bij aan het energieverbruik.

Lees meer...

Waterstof: de vervanger van aardgas?

Certificeringsinstituut Kiwa stelde vast dat waterstof aardgas kan vervangen zonder grote aanpassingen van het gasnet.

Lees meer...

Een halt aan vocht en schimmel

Leven in een ziek huis is niet goed: vervuilde of vochtige lucht heeft een nadelige invloed op de gezondheid van de bewoners.

Lees meer...

Vooraankondiging Energie besparen doe je nu

Op dinsdag 9 oktober organiseert het ministerie van BZK in samenwerking met EZK een seminar rond de landelijke campagne ‘Energie besparen doe je nu’, ten tijde van de Vakbeurs Energie.

Lees meer...