Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
  • Leidend platform voor warmte, elektriciteit en energiebesparing
×

Elektriciteit & Warmte

Binnenklimaat

Gebouwschil

Smart Energy & Storage

Verlichting

Over Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie is het grootste zakelijke evenement in het kader van duurzame opwekking en besparing van energie in Nederland. 3 dagen innovatie, kennisdeling en business.

Meedoen als kennispartner of exposant

Doet u ook mee? Vraag dan hier informatie aan of neem contact met ons op.

Samenwerkingspartners

Hoofdmedia partners

Media partners

Het laatste nieuws

NVDE vindt Ontwerp Beleidsprogramma Klimaat ‘smakelijke menukaart’

Vakbeurs Energie-partner NVDE is tevreden met het Ontwerp Beleidsprogramma Klimaat van minister Jetten. “De komende zomer is al bepalend.”

Lees meer...

‘Steeds meer zorgen over hoge energieprijzen’

Een groeiend aantal bedrijven en organisaties maakt zich zorgen over de hoge energieprijzen. De bereidheid om te investeren in duurzame maatregelen neemt daardoor toe.

Lees meer...

Ook een ventilatie-unit kan al circulair zijn

Klimaatmissie Nederland zocht een energiezuinig en circulair ventilatiesysteem voor grootschalige woningrenovaties. Jaga ontwierp een circulaire ventilatie-unit.

Lees meer...

Terug van weggeweest: vakbeurzen MONUMENT en RENOVATIE

Van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 mei vinden in de Brabanthallen in Den Bosch – eindelijk – weer de vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT plaats. Hun laatste edities dateren inmiddels uit het pre-corona tijdperk, maar tenminste 2 voortekenen zijn goed: een volgepakte beursvloer en een fantastisch kennisprogramma.

Lees meer...

Enorme batterij kan emissieloos bouwen versnellen

Met vastestoftechnologie bouwt Big Ass Battery reusachtige batterijen waarmee op bouwplaatsen zwaar elektrisch materieel kan worden opgeladen. Compacter dan bestaande systemen en veel brandveiliger, verzekert het Brabantse bedrijf.

Lees meer...

Biedt waterstof de oplossing in de energiecrisis?

De energieprijzen waren nog nooit zo hoog. Dat biedt kansen voor groene waterstof. Maar is het mogelijk die nieuwe techniek te versnellen?

Lees meer...