Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
  • Leidend platform voor de energietransitie
×

Elektriciteit & Warmte

Binnenklimaat

Gebouwschil

Smart Energy & Storage

Verlichting

banner rvo

Over Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie is 's lands grootste en meest complete zakelijke netwerkevenement in het kader van duurzame opwekking en besparing van energie in de gebouwde omgeving. Drie dagen kennis delen en zaken doen!

De vakbeurs vindt plaats van dinsdag 15 t/m donderdag 17 oktober 2024. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 20 augustus 2024.

Meedoen als kennispartner of exposant

Doet u ook mee? Vraag dan hier informatie aan of neem contact met ons op.

Samenwerkingspartners

Hoofdmedia partners

Media partners

Het laatste nieuws

Energy Storage NL verzelfstandigt binnen FME

Energy Storage NL groeide het afgelopen jaar naar bijna tweehonderd leden. Het platform is daarom sinds 1 januari een zelfstandige branche binnen FME.

Lees meer...

Installatiesector wil tempo maken met circulariteit

De branche heeft een groot aandeel in de milieu-impact van gebouwen. Vermindering daarvan wordt steeds relevanter door de aanscherping van de MilieuPrestatie Gebouwen.

Lees meer...

Bouwen in tijden van netcongestie

De bouw kent uitdagingen. Zo is op veel plekken de maximale capaciteit van het stroomnet bereikt. Ivo van der Mark (JaJo) en Daan Schut (Alliander) over de problemen en oplossingen.

Lees meer...

Exposant in de spotlight: Nathan

Nathan wordt gedreven door kennis én het delen daarvan, aldus marketing manager Jelle Zwanenburg. “Dankzij kennis zijn wij in staat totaaloplossingen te bieden die de energietransitie ten goed komen. Daarnaast denken we op alle vlakken mee met installateurs, die we bovendien opleiden. Kennisdeling en contact met onze relaties zijn de belangrijkste redenen dat we op Vakbeurs Energie staan.”

Lees meer...

Frank Agterberg: “De juiste techniek op het juiste moment op de juiste plaats.”

Frank Agterberg weet ons als voorzitter van Vereniging Warmtepompen als geen ander in te lichten over de stand van zaken in warmtepompenland.

Lees meer...

Eerste veiling voor productie van hernieuwbare waterstof

Op 23 november lanceerde de Europese Commissie de eerste veiling van de Europese Waterstofbank ter ondersteuning van de productie van hernieuwbare waterstof in Europa.

Lees meer...