Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

NVKL Paviljoen

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

NVKL is partner Nederlands Warmtepomp Congres

NVKL is de brancheorganisatie voor koudetechniek en luchtbehandeling. Aangesloten leden zijn specialisten in koude- en klimaattechniek en staan voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. De sector zet zich in voor het duurzaam opwekken en besparen van energie. Zo moet Nederland in de gemaakte afspraken in 2030 49% minder CO2 uitstoten en in 2050 moet dit zelfs met 95% verminderd zijn. Voor de NVKL ligt hierin een belangrijke taak weggelegd. Verduurzamen staat namelijk hoog op de agenda bij de branche. Vrijwel overal speelt koeltechniek een belangrijke rol, waarbij er een enorm potentieel is om de CO2-uitstoot te verlagen. NVKL neemt haar leden dan ook mee in het aantoonbaar verlagen van de CO2-uitstoot bij hun klanten. Net als voorgaande jaren staat NVKL ook dit jaar met een paviljoen op de Vakbeurs Energie om u als bezoeker hierover te informeren en inspireren.

SEMINAR NVKL en KNVvK
NVKL, de vereniging van koeltechnische bedrijven, en KNVvK, het kennisnetwerk voor de koudetechnische professional, organiseren samen een seminar met als thema 'Duurzaam koelen, van energiebesparing naar CO2-reductie'.
Moderators Patricia Verbruggen (KNVvK) en Coen van de Sande (NVKL) nemen u mee in een inspirerend programma waarin praktijkervaringen en duurzame oplossingen worden gedeeld. Zo wordt onder andere ingegaan op de energiemaatregelenlijst (EML) door Jac van Trijp, adviseur duurzame industrie en innovatie bij RVO, en deelt Hans van der Stoel, adviseur energiebesparing bij Sparkling Projects, zijn kennis en ervaringen op het gebied van verduurzaming in de voedselketen. Binnenkort maken we de laatste twee sprekers van het programma bekend die zullen ingaan op praktijkvoorbeelden uit de zorg en utiliteitsbouw.

Tijd: woensdag 13 oktober 2021 | 10:30 - 13:00 uur
Locatie: Hertog Zaal
Aanmelden voor het seminar kan in de registratie van uw bezoek aan Vakbeurs Energie. Meer informatie over het programma/sprekers vind je hier.

WORKSHOPS NVKL

Dinsdag 12 oktober: Workshop door Air@Work
Woensdag 13 oktober: Workshop ACR (pending)
Donderdag 14 oktober: Workshop door NVKL

PARTNER VAN HET NEDERLANDS WARMTEPOMP CONGRES
Op donderdag 14 oktober van 12:15 tot 18:00 vindt het Nederlands Warmtepomp Congres 2021 plaats. NVKL is partner van het congres en geeft een bijdrage aan de dagelijkse sessies (13:00 – 14:30) op het hoofdpodium en bemand een stand waar zij met bezoekers in gesprek gaan bij binnenkomst, tijdens pauzes en de borrel. Tijdens het hoofdprogramma wordt onder andere gesproken over de energietransitie in de gebouwde omgeving, hybride warmtepompen en of deze klaar zijn voor het elektriciteitsnet van de toekomst.

NVKL ROUTE DUURZAAM KOELEN
NVKL, de vereniging van koeltechnische bedrijven, organiseert tijdens de Vakbeurs Energie dagelijks van 13:00 - 14:30 de NVKL Duurzaam Koelen route. Onder begeleiding van redacteur Henk Wind brengt u als deelnemer van de route een bezoek aan een geselecteerde groep exposanten die interessante ontwikkelingen op het gebied van duurzaam koelen laten zien. De route start bij de NVKL demo in de centrale entree en eindigt op het NVKL Paviljoen. Per dag wordt een maximum van 20 deelnemers aangehouden. Deelname aan de route is gratis.

Heeft u interesse om deel te nemen aan de route? U kunt in de registratie uw interesse aangeven voor deelname aan de route. Let op: Gezien het beperkt aantal plekken, is uw deelname pas definitief na bevestiging van de organisatie/NVKL.

DEMONSTRATIES
NVKL verzorgt dagelijks demonstraties op het NVKL paviljoen. Ook wordt er in de centrale entree een demo opstelling verzorgd. Hierin kunt u de werking van een koelinstallatie zien en lopen we met u een aantal vragen door. Weet u bijvoorbeeld bij een koelinstallatie met welke wet- en regelgeving u te maken heeft? Of hoe u met de juiste keuzes energie kunt besparen? Denk bijvoorbeeld aan de Warmte Koude Opslag (WKO) methode om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan in de bodem. Of het all electric maken van je gebouw om aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing te kunnen voldoen. Kom langs in de centrale entree en het NVKL paviljoen en laat u informeren en inspireren.

NVKL PAVILOEN
Bekijk hier de plattegrond met de deelnemers van het NVKL paviljoen

03.B069
| NVKL
03.A070 | Stulz Groep BV
03.B067 | Delta Techniques Engineering BV
03.A068 | ECR Nederland BV
03.A064 | Air@Work