Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nederlands Warmtepompcongres

Side-event: Nederlands Warmtepompcongres

Dag: Woensdag 10 oktober
Tijd: 12.15 - 17.00 uur
Locatie: Congrescentrum 1931 - Naast Vakbeurs Energie

VAN GAS NAAR ALL-ELECTRIC! EEN GEZAMENLIJKE UITDAGING


Jarenlang bungelde Nederland onderaan in de Europese duurzaamheidslijsten, maar dat gaat veranderen. Volgens het Klimaatakkoord moet de Nederlandse CO₂-uitstoot binnen 12 jaar 49 procent minder zijn dan in 1990.

Een enorme opgave voor alle sectoren, ook voor de gebouwde omgeving. Alle woningen krijgen met de energietransitie te maken: aardgas gaat als energiedrager onvermijdelijk plaatsmaken voor zo duurzaam mogelijk opgewekte elektriciteit.  

Dat zorgt voor grote uitdagingen, maar het biedt ook mogelijkheden. Groene gemeenten zetten zich op de kaart, aanbieders krijgen (nieuwe)marktkansen en afnemers vergroenen hun vastgoed en besparen op (energie)kosten.
 
Warmtepompen spelen hier de komende jaren een steeds grotere rol bij. Langzaam maar zeker gaan ze de CV-ketel uit de markt verdringen. Vakblad Warmtepompen en het Nederlands Platform Warmtepompen (NPW) ondersteunen dit proces, door samen het Nederlands Warmtepomp Congres 2018 te organiseren.

Klik hier voor het programma van het Nederlands Warmtepompcongres

Inschrijven

Als bezoeker van Vakbeurs Energie, kunt u gebruik maken van de speciale prijs voor abonnees/leden* €169,- excl. btw per persoon. Regulier tarief is €269,- euro excl. btw per persoon.

Om u in te schrijven - als bezoeker van Vakbeurs Energie - klik hier [en registreer als 'leden van organisatie')