Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

COVID-19

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

Vakbeurs Energie gaat door!

Met een inmiddels vrijwel uitverkochte beursvloer en prachtige inhoudelijke programma's kijken wij uit naar weer een mooie editie van ’s lands leidende platform voor warmte, elektriciteit en energiebesparing!

Vakbeurzen zijn net als de Efteling, IKEA of musea aangemerkt als doorstroomlocaties. Hier geldt vanaf 25 september de anderhalve maatregel niet meer. Tijdens de Nationale Energieweek, waarvan Vakbeurs Energie onderdeel uitmaakt, hebben wij als organisatie ruim 30.000 vierkante meter tot onze beschikking in de Brabanthallen en aanpalende congrescentra. Ruim voldoende om iedereen die daar prijs op stelt de ruimte te geven.

Om voor al onze gasten een zo prettig mogelijk bezoek te faciliteren nemen wij daarnaast in ieder geval nog de volgende aanvullende maatregelen ter plekke:

  • Alleen geregistreerde personen hebben toegang
  • Extra schoonmaak van veelgebruikte oppervlakken
  • Hand-sanitizer op strategische plekken beschikbaar
  • Additionele hygiëne maatregelen t.b.v. horeca en stand-catering
  • Maximale ventilatie van alle ruimtes

Alle updates vind u op deze pagina. Bent u al geregistreerd dan informeren wij u uiteraard persoonlijk. Wilt u zich ook aanmelden voor een gratis entreebewijs, klik dan hier.

 Contact

Heeft u vragen? U bereikt ons - organisator van Vakbeurs Energie - op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur telefonisch op nummer 0294-745070 en per e-mail op beurs@54events.nl.

 Team 54events

Stand van zaken per dinsdag 21 september 2021, wijzigingen onder voorbehoud