Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Dutch Hydrogen Days

De interesse in en aanbod van waterstof oplossingen groeit nog steeds. Maar waar is waterstof nu echt kansrijk binnen de energietransitie en waar juist lastiger toe te passen? Om ondernemers en initiatieven op het gebied van waterstof de kans te geven hun visies en oplossingen te presenteren binnen het bredere kader van mogelijke transitiepaden , organiseren wij komend najaar, i.s.m. onze partners tijdens de Nationale Energie Week, de tweede editie van de Dutch Hydrogen Days op 11 t/m 13 oktober, in de Brabanthallen te Den Bosch.

Deze 3 dagen clusteren alle activiteiten, zoals de programma’s en aanbod op de beursvloer over waterstof, en worden dit jaar uitgebreid met de Waterstof Innovatie Award.

Waterstof programma's

Elke dag wordt van 15.00 – 16.30 uur een waterstof programma georganiseerd, i.s.m. Topsector Energie/TKI New Gas dat geheel in dit thema staat. Jorg Gigler (zie foto) is de host van het programma.

Dinsdag 11 oktober Waterstof in de mobiliteit
Woensdag 12 oktober Waterstof in de gebouwde omgeving
Donderdag 13 oktober Waterstof in de industrie


                         Foto: Jörg Gigler

Daarnaast geven diverse exposanten en partners praktische sessies over waterstof of delen zij eindgebruikersverhalen in de diverse praktijktheaters.

Dinsdag 11 oktober & Woensdag 12 oktober | 12:45 tot 13:15 | Praktijktheater Mobiliteit
Alles Over Waterstof: Waterstof in de Mobilteit
door Frank Mietes (Alles Over Waterstof)
Klik hier voor meer informatie

Woensdag 12 oktober & Donderdag 13 oktober | 10:30 tot 11:00 | Praktijktheater Mobiliteit
zepp.solutions: Volledig geïntegreerde waterstof-brandstofcelsystemen voor medium tot heavy-duty toepassingen
door Jan Bot (zepp.solutions)
Klik hier voor meer informatie

Woensdag 12 oktober | 11:15 tot 11:45 | Praktijktheater Industrie
BlueTerra: Waterstof backbone: kans of droom voor de industrie
door Mark Breed (Teijn & Ing.) en Egbert Klop (BlueTerra)

Klik hier voor meer informatie

Woensdag 12 oktober | 13:00 tot 14:30 | Podium Energie
Waterstof voor verwarming bestaande gebouwde omgeving? (TVVL)
Door Albert van der Molen (Stedin Groep)
Klik hier voor meer informatie

Donderdag 13 oktober | 10:30 tot 11:45 | Praktijktheater Industrie
Waterstof kansen in de Duitse en Nederlandse Industrie
Klik hier voor meer informatie

En u bent van harte welkom in het Tiny House Waterstof. Deze staat tijdens de beursdagen direct voor de entree! Je hebt de unieke kans om binnen te lopen bij dit Waterstof Tiny House, een huis dat volledig draait op waterstoftechnologie. Hier is te zien hoe waterstof ingezet kan worden ter vervanging van de cv-ketel en hoe waterstof als energieopslag wordt gebruikt. Het Waterstof Tiny House draagt bij aan de landelijke opgave van de energietransitie en creëert draagvlak voor de toepassing van groene waterstof, door te laten zien dat waterstof in de gebouwde omgeving een volwaardig alternatief is in de energietransitie.

In het Tiny House leiden Van Dorp en TVVL u graag rond.

Beursvloer: Waterstof Paviljoen

Waterstof producten van deelnemers die al jaren deelnemen, Startups met nieuwe ideeën en producten en studententeams met bijvoorbeeld waterstof voertuigen laten zien wat de markt al te bieden heeft op het gebied van waterstof! Heeft u ook een product dat hier niet mag ontbreken? Er zijn meerdere mogelijkheden om die hier te presenteren, voor elk budget.

Neem voor de mogelijkheden contact op met Wendy van de Geijn wendy@54events.nl.

Waterstof Innovatie Award

Om de markt verder uit te dagen lanceren we naast de inhoudelijke programma’s en het waterstof paviljoen dit jaar ook de Waterstof Innovatie Award. Met een totaal prijzenpakket van € 15.000,- aan cash en diensten een mooie stimulans voor de meest kansrijke initiatieven.

Meld hier aan voor de uitreiking van de waterstof innovatie award


De Waterstof Innovatie Award wordt mede mogelijk gemaakt door:


Ook partner worden van de Waterstof Innovatie Award?
Partners van de award worden steeds vermeld onder de noemer mede mogelijk gemaakt door; partnerlogo’s worden opgenomen op o.a. de website bij de aankondiging van de Waterstof Innovatie Award en in de communicatie campagne voor de award wordt samen met de partner gekeken naar ofwel een quote vanuit de partner ofwel een kort interview in de nieuwsbrief of website.

Benieuwd hoe jouw organisatie kan participeren in de Dutch Hydrogen Days? We denken graag met je mee! Neem contact op met:

Wendy van de Geijn
Beursmanager

wendy@54events.nl
06 - 42 43 69 49