Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Gouden partner: LG

Gouden partner van Vakbeurs Energie 2021


Met geavanceerde technologie, ontwikkeld door LG Electronics, biedt LG Air Solution klanten duurzame klimaatsystemen voor iedere ruimte en voor elk doel. Van een wandunit die slechts één slaapkamer koelt, tot een systeem dat een heel ziekenhuis koelt en verwarmt.

De klimaatsystemen van LG Air Solution onderscheiden zich zowel op het vlak van energie-efficiëntie van de systemen als het gebruik van milieuvriendelijke en recyclebare materialen gedurende het productieproces. Ook investeert het bedrijf veel in kwaliteitskeuringen om er zeker van te zijn dat de producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Meer informatie over LG Air Solution is hier te vinden: www.lgklimaat.nl.

LG Air Solution is onderdeel van LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS), wereldwijde leider en technologische innovator op gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatiemiddelen en huishoudelijke apparatuur. LG Electronics bestaat uit vier bedrijfsonderdelen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution en Vehicle Components – en is een van ‘s werelds toonaangevende producenten van flatscreen televisies, mobiele apparaten, airconditioners, wasmachines en koelkasten.

LG Electronics Benelux Sales BV is gevestigd in Amstelveen, Nederland, met een regionaal kantoor in Edegem, België. Meer informatie en nieuws over LG Electronics zijn te vinden op www.lg.com/nl.