Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

He van Empel?

Hé van Empel

Dag: Woensdag 10 oktober
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
Locatie: Van Gogh Zaal

Van Empel Inspecties en Advisering is al sinds 2005 uw onafhankelijke partner voor inspecties en beheer van uw technische installaties (E en W). Wij zijn uw kennispartner op het gebied van preventie, veiligheid en continuïteit. Binnen ons team van specialisten staan deskundigheid, onafhankelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel. In het kader van milieu, energieverbruik (rendement) en veiligheid worden inspecties, metingen en registraties van uw installaties steeds belangrijker. In toenemende mate wordt de verantwoordelijkheid daarvoor bij de eigenaar/gebruiker gelegd. Wij helpen u graag bij het nakomen van uw verantwoordelijkheden, door voor u een duidelijk beeld te scheppen in het doolhof van wetten, regels, eisen en richtlijnen. Zodat u er gerust op kunt zijn dat u het nodige heeft gedaan om aan alle aspecten te voldoen. Vragen zoals: Waar staat SCIOS voor en wat is de laatste stand van zaken rondom SCIOS, wat staat er te gebeuren op het gebied van Wet- en regelgeving en worden Verzekeraars de grootste eisende partij? zullen de revue passeren in deze interactieve workshop.

Opzet programma

  • Wat is de laatste Stand van zaken rondom SCIOS - Scope indelingen, nu en in de toekomst
  • Wat staat er te gebeuren op het gebied van Wet- en regelgeving - Emissie-eisen, nu en de EU toekomstplannen.
  • Worden Verzekeraars de grootste eisende partij? – NTA 8220 en SCIOS Scope 10

Voor wie

Technici, werkvoorbereiders, Engineers, Contractbeheerders, SCIOS medewerkers, Projectleiders, risico-deskundigen en andere belanghebbenden.

Sprekers

  • Ruud van Empel, Algemeen directeur van Empel Inspecties en Advisering
    Ruud van Empel is in 2005 gestart met zijn eigen bedrijf een heeft dit doen uitgroeien tot een landelijke en aansprekende speler op inspectiegebied van werktuigbouwkundige installaties. Ruud neemt zitting in diverse commissies, overlegorganen en besturen en wordt als specialist regelmatig ingeschakeld om mee te denken op landelijk niveau.


  • Ronald Dijkstra, Commercieel directeur van Empel Inspecties en Advisering
    Ronald Dijkstra is vanuit zijn achtergrond als (brand)expert voor schadeverzekeraars en  voormalig voorzitter van de brancheorganisatie iKeur betrokken bij de ontwikkeling van inspectiemethodieken zoals de Agro Elektra Inspectie, VIER en de SCIOS Scope 8, 9 en 10. Sinds 2015 is hij als commercieel directeur betrokken bij van Empel Inspecties en Advisering en met name verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de E-inspectie afdeling binnen van Empel.