Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Kennismiddag Warmtepompen

In één middag is je kennis weer helemaal up-to-date

Ontwikkelingen gaan razendsnel
Vanaf 2026 zijn woningeigenaren die hun gasketel willen vervangen verplicht om voor een duurzame oplossing – in de meeste gevallen een (hybride) warmtepomp – te kiezen. Het is niet moeilijk om te voorspellen dat dit een enorme boost voor de warmtepompmarkt betekent. Voor adviseurs, installateurs, projectontwikkelaars, corporaties en andere betrokkenen is het zaak om goed beslagen ten ijs te komen. Tijdens deze kennismiddag gaan praktijkdeskundigen in op kansen, mogelijkheden en uitdagingen van opschaling.

Maak de juiste keuzes
Tijdens de Kennismiddag Warmtepompen nemen verschillende deskundige sprekers u mee in de overwegingen en geven ze antwoord op deze en tal van andere vragen. De ontwikkelingen in deze dynamische markt gaan razendsnel. In één middag is je kennis weer helemaal up-to-date! En je bent in staat om de juiste keuzes te maken.

Op dit moment werken wij met diverse professionals en marktpartijen hard aan het programma.

Abonnees krijgen korting
Abonnees van Vakblad Warmtepompen, Installatie Journaal, Gawalo, RCC K&L, Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect krijgen €30,- korting.

Dagvoorzitter: Frank Agterberg

Als voorzitter van Vereniging Warmtepompen en bodemenergieNL en bestuurslid van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie zit Agterberg midden in de wereld van verduurzaming van woningen en met warmtepompen in het bijzonder. Hij is daardoor betrokken en heeft kennis van zaken. Hij heeft eerdere edities van het Nederlands Warmtepomp Congres soepel geleid. Al met al genoeg redenen om hem weer voor deze klus te vragen, waar hij enthousiast gehoor aan heeft gegeven.