Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

22 maart: themamiddag local smart grids


Smart Energy NL, kennispartner van Vakbeurs Energie, organiseert op 22 maart een themamiddag over Local Smart Grids. De middag vindt plaats bij The Green Village, een fieldlab voor duurzame innovatie in de stedelijke omgeving van de TU Delft.

Het programma bestaat uit een combinatie van presentaties, een rondleiding en een netwerkborrel. Tijdens de rondleiding worden verschillende innovaties gedemonstreerd. De sprekers zijn onder andere prof. Kornelis Blok (TU Delft), Arjen Jongepier (Stedin), Hansjurgen Heinen (Klimaatverbond Nederland), Joep van der Weijden (The Green Village) en Ron Visser (Eneranto).

Zijn zullen stilstaan bij vragen zoals: Hoe stemmen we in ons toekomstige energiesysteem lokale vraag en aanbod op een slimme manier op elkaar af? Hoe optimaliseren we de inzet van verschillende assets op wijkniveau? En welke kansen bieden nieuwe ontwikkelingen zoals de koppeling met dynamische prijzen?

Wilt u meer weten over deze themamiddag? Ga dan voor het volledige programma naar deze webpagina. Je kunt je hier ook aanmelden als deelnemer. Deelname is gratis. Er is ruimte voor 120 bezoekers. Vol is vol.

Ga terug