Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Effectief klanten op de hoogte brengen met Elektrotechniek.TV


Fedet, belangenbehartiger van en voor ondernemers in de elektrotechnische sector, is samen met haar partners het online video- en kennisplatform Elektrotechniek.tv gestart. Inmiddels zijn er zo’n 250 unieke bezoekers per dag te vinden op dit platform.

Elektrotechniek.tv is de bron voor informatie, inspiratie en entertainment over de belangrijkste thema’s uit de wereld van techniek. Het platform biedt video’s uit de sector en voor de sector, zonder ongewenste en niet-relevante reclames.

Naast een standaard landingspagina en de mogelijkheid om on demand video’s te bekijken, zijn er categorieën om bezoekers te helpen zoeken. Denk hierbij aan categorieën als duurzaamheid, Energielabel C en veilig werken.

“Onze sector doet er toe in de transities, digitalisering en alle bewegingen die er zijn.” Aldus Anne-Jaap Deinum, directeur Fedet. “Elektrotechniek.tv helpt ons verder in de nieuwe wereld waar we naar toe gaan.”

Elektrotechniek.tv wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners Fedet, Eaton, Attema, Nexans, Legrand, ABB, Draka, HellermannTyton, Hemmink, Schuurman en Finder. Benieuwd naar de voordelen van een partnerschap met Elektrotechniek.tv?

Elektrotechniek.tv is hier te vinden.

Ga terug