Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Verticale warmtepompradiator

Radson, merk van Purmo Group en deelnemer aan Vakbeurs Energie, introduceert een nieuwe warmtepompradiator, de verticale variant van de Ulow-E2 H.

Lees meer...

Energy Performance of Buildings Directive (EPBD III)

De herziene EPBD III is op 10 maart 2020 geïmplementeerd in de Nederlandse wet- en regelgeving. Wat betekent dit voor u?

Lees meer...

Energietransitie op wijkniveau

Bij de verduurzaming van de gebouwde omgeving hanteert de Rijksoverheid het wijkniveau als uitgangspunt.

Lees meer...

De Renovatieversneller van start

Op 4 maart 2020 vond de eerste introductiebijeenkomst van de Renovatieversneller plaats. Vraagbundeling en een subsidieprogramma vormen de basis.

Lees meer...

Energietransitie bestaande bouw

In 2050 moeten 7 miljoen woningen en één miljoen gebouwen van het aardgas af. De opgave is enorm. Vakbeurs Energie en RENOVATIE bundelen de krachten.

Lees meer...

Vakbeurs Energie krijgt gezelschap van RENOVATIE en MONUMENT

Vakbeurs Energie en de gelijktijdige vakbeurzen PREFAB, Industrial Heat & Power en Zero Emission | Ecomobiel krijgen gezelschap van de vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT, die vandaag door 54events werden verzet naar dinsdag 6 tot en met donderdag 8 oktober.

Lees meer...

Gemaakt voor de toekomst: de warmtepomp aroTHERM plus (Advertorial)

Vaillant heeft zijn nieuwe monobloc lucht-water warmtepomp, de aroTHERM plus, geïntroduceerd.

Lees meer...

Warmtepompen met connectiviteit

NIBE introduceert de nieuwe S-serie warmtepompen. Deze zijn gebaseerd op een nieuw hard- en softwareplatform, waarbij connectiviteit centraal staat. 

Lees meer...

Warmtepomp kan het dak op!

Wat Ubbink betreft kunt u het dak op! Althans, met uw warmtepomp. De buitenunitbehuizing Deocorio staat namelijk als een schoorsteen op uw dak 

Lees meer...

Ene soort energie is de ander niet!

Zonder aandacht voor de energiekwaliteit maken we verkeerde keuzes in de energietransitieDe ene warmte is namelijk de andere niet. 

Lees meer...