Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Energy Storage NL verzelfstandigt binnen FME

Energy Storage NL groeide het afgelopen jaar naar bijna tweehonderd leden. Het platform is daarom sinds 1 januari een zelfstandige branche binnen FME.

Lees meer...

Installatiesector wil tempo maken met circulariteit

De branche heeft een groot aandeel in de milieu-impact van gebouwen. Vermindering daarvan wordt steeds relevanter door de aanscherping van de MilieuPrestatie Gebouwen.

Lees meer...

Bouwen in tijden van netcongestie

De bouw kent uitdagingen. Zo is op veel plekken de maximale capaciteit van het stroomnet bereikt. Ivo van der Mark (JaJo) en Daan Schut (Alliander) over de problemen en oplossingen.

Lees meer...

Exposant in de spotlight: Nathan

Nathan wordt gedreven door kennis én het delen daarvan, aldus marketing manager Jelle Zwanenburg. “Dankzij kennis zijn wij in staat totaaloplossingen te bieden die de energietransitie ten goed komen. Daarnaast denken we op alle vlakken mee met installateurs, die we bovendien opleiden. Kennisdeling en contact met onze relaties zijn de belangrijkste redenen dat we op Vakbeurs Energie staan.”

Lees meer...

Frank Agterberg: “De juiste techniek op het juiste moment op de juiste plaats.”

Frank Agterberg weet ons als voorzitter van Vereniging Warmtepompen als geen ander in te lichten over de stand van zaken in warmtepompenland.

Lees meer...

Eerste veiling voor productie van hernieuwbare waterstof

Op 23 november lanceerde de Europese Commissie de eerste veiling van de Europese Waterstofbank ter ondersteuning van de productie van hernieuwbare waterstof in Europa.

Lees meer...

De energieproblematiek lossen we op met out-of-the-box antwoorden

Aldus Rik Luiten en Walter Hulshorst. Deze energieprofessionals nemen ons in dit artikel mee in hun visie over de energietransitie, het belang van integraliteit in het oplossen van de huidige en toekomstige problematieken, het belang van groot denken en de Innovative Energy Solutions Award van Vakbeurs Energie.

Lees meer...

Exposant in de spotlight: Inventum Technologies

“Inventum Technologies maakt binnenwarmtepompen: warmtepompen zonder buitenunit,” legt New Business Manager Richard Vermeeren uit. “Dat doen we inmiddels al 35 jaar, maar we gaan als innovatief bedrijf op het gebied van verwarmen nog veel langer terug."

Lees meer...

Innovative Energy Solutions Award 2023 voor AQUABATTERY

Een gezamenlijke visie om de energietransitie te faciliteren bracht de vijf oprichters van AQUABATTERY in 2014 samen om een duurzaam opslagalternatief voor lithium-ion en vadium redox flow batterijen te ontwikkelen. Hun inzet heeft tot een niet onverdienstelijk resultaat geleid: AQUABATTERY maakt grootschalige energieopslag middels water en keukenzout mogelijk.

Lees meer...

Waterstof Innovatie Award voor H2 Marine Solutions

Waarom? Directeur Cees van Bladel: “Onze emissieloze coachboot voor de zeilsport is marktrijp en toepasbaar voor verschillende gebruikers van kleine, snelle boten. En voldoet in alle opzichten aan de eisen rondom haalbaarheid en houdbaarheid die voor het winnen van de award zijn gesteld.”

Lees meer...