Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Warmtepompmarkt blijft groeien

Er is veel vraag naar warmtepompen. Fabrikanten verwachten een verkoopstijging van 37% in 2020. Dat blijkt uit het Nationaal Warmtepomp Trendrapport 2020.

Lees meer...

Duurzame helden op Green Energy Day website

De NVDE gaat jaarlijks aandacht vragen voor Green Energy Day, de dag waarop de duurzame energie voor dat jaar op is. Dit jaar is dat op 11 februari.

Lees meer...

Prefab bouwen met steenwol

Een dragend bouwsysteem waarvan de wanden volledig uit steenwol bestaan. Dat is het innovatieve Rockzero Bouwsystemen van ROCKWOOL®.

Lees meer...

BENG-proof ventilatieoplossingen

Ventilatiespecialist Duco komt met BENG-proof ventilatieoplossingen via 5 slimme woonconcepten: renovatie, nieuwbouw, passief, actief en collectief wonen.

Lees meer...

Duurzame energie groeit 13 procent

De hoeveelheid duurzaam opgewekte energie groeide het afgelopen jaar met 13 procent. Zonne-energie en biomassa zijn de belangrijkste pijlers onder de groei.

Lees meer...

BENG uitgesteld tot 1 januari 2021

Duidelijkheid over het nieuwe stelsel voor de energieprestatie van gebouwen: de grenswaarden voor BENG zijn definitief gepubliceerd en de invoeringsdatum wordt uitgesteld.

Lees meer...

'Innovate or die'

Een aantal Nederlandse mediarelaties kreeg 3 december de kans voor een uniek kijkje achter de schermen in de fabriek van Jaga in Diepenbeek (België).

Lees meer...

Grootste zonnedak van Amsterdam

In de nieuwe circulaire wijk Buiksloterham heeft Westpoort Warmte het grootste zonnedak van Amsterdam gerealiseerd.

Lees meer...

Salderingsregeling: Niet afschaffen maar aanpassen

De salderingsregeling moet worden omgebouwd in plaats van afgebouwd. Stroomversnelling presenteerde 28 november hiervoor een 5-puntenplan.

Lees meer...

Waterzijdig inregelen toch niet verplicht

Waterzijdig inregelen wordt toch geen verplichte maatregel voor bedrijven en instellingen met een verbruik van meer dan 25.000 m³ gas of 50.000 kWh stroom.

Lees meer...