Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Nieuwe subsidie versnelt klimaatneutrale economie in eigen land

Dit jaar kunnen ondernemers een nieuwe subsidie aanvragen voor investeringen in productielijnen voor het produceren van elektrolysers, batterijen en zonnepanelen.

Lees meer...

Innovatiemarkt voor energiegemeenschappen en innovatoren

Hoe kunnen energie-innovaties oplossingen bieden voor collectieve opslag, flexibilisering en warmte in het energiesysteem van de toekomst? En wat betekent de groeiende rol van energiegemeenschappen voor die innovaties? Bij die vragen staan we stil tijdens de innovatiemarkt op 7 maart 2024.

Lees meer...

Exposant in de spotlight: Eaton Industies

Exposant Eaton is een intelligent powermanagementbedrijf dat is toegewijd aan het verbeteren van de levenskwaliteit en het beschermen van het milieu voor mensen overal ter wereld.

Lees meer...

Hans van Cleef: “Met industrie naar China jagen, los je het probleem niet op”

Hans van Cleef is Head Energy Research & Strategy bij Publieke Zaken, een organisatie die  -door bedrijfsleven en overheid te verbinden - bedrijven vanuit de inhoud helpt zaken te doen in het publieke domein.

Lees meer...

Een perfect geregeld leefklimaat met Gree Versati

Het uitgebreide Gree Versati warmtepompprogramma is geschikt voor verwarming en koeling. De warmtepomp is verkrijgbaar in een split- of monoblockuitvoering en zowel hybride als all-electric inzetbaar.

Lees meer...

Energy Storage NL verzelfstandigt binnen FME

Energy Storage NL groeide het afgelopen jaar naar bijna tweehonderd leden. Het platform is daarom sinds 1 januari een zelfstandige branche binnen FME.

Lees meer...

Installatiesector wil tempo maken met circulariteit

De branche heeft een groot aandeel in de milieu-impact van gebouwen. Vermindering daarvan wordt steeds relevanter door de aanscherping van de MilieuPrestatie Gebouwen.

Lees meer...

Bouwen in tijden van netcongestie

De bouw kent uitdagingen. Zo is op veel plekken de maximale capaciteit van het stroomnet bereikt. Ivo van der Mark (JaJo) en Daan Schut (Alliander) over de problemen en oplossingen.

Lees meer...

Exposant in de spotlight: Nathan

Nathan wordt gedreven door kennis én het delen daarvan, aldus marketing manager Jelle Zwanenburg. “Dankzij kennis zijn wij in staat totaaloplossingen te bieden die de energietransitie ten goed komen. Daarnaast denken we op alle vlakken mee met installateurs, die we bovendien opleiden. Kennisdeling en contact met onze relaties zijn de belangrijkste redenen dat we op Vakbeurs Energie staan.”

Lees meer...

Frank Agterberg: “De juiste techniek op het juiste moment op de juiste plaats.”

Frank Agterberg weet ons als voorzitter van Vereniging Warmtepompen als geen ander in te lichten over de stand van zaken in warmtepompenland.

Lees meer...