Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Brabanthallen week lang in teken van uitvoer klimaatakkoord

De Brabanthallen stonden afgelopen week in het teken van de energietransitie. Met als thema ‘Samen Werken in Transitie’ was de Nationale Energieweek, waarvan de basis wordt gevormd door Vakbeurs Energie, Industrial Heat & Power, Zero Emission | Ecomobiel en nieuwkomer PREFAB, goed voor bijna 190.000 zakelijke contactmomenten. Een nieuw record.

Lees meer...

Een kwestie van kiezen (column door Leo Smit)

De NOx-discussie leert ons: alleen een harde grens aan onze CO2-uitstoot zal de energietransitie voldoende vaart meegeven.

Lees meer...

Innovative Energy Solutions Award

Triple Solar won vorig jaar de Innovative Energy Solutions Award, de prijs die jaarlijks - tijdens Vakbeurs Energie - wordt uitgereikt aan experts betrokken bij de - of het - meest innovatieve project, product of dienst van het moment. De genomineerden van dit jaar zijn...

Lees meer...

Wat, waar en wanneer: praktische informatie

Wat is eigenlijk Vakbeurs Energie en is er nog meer te zien? Wat zijn de openingstijden en waar moet ik precies zijn? En hoe werkt dat dan met parkeren?

Lees meer...

Alle oplossingen, integraal

Gelijktijdig en op dezelfde locatie vinden de vakbeurzen PREFAB, Industrial Heat & Power en Zero Emission | Ecomobiel plaats. Allen vrij toegankelijk.

Lees meer...

Nog meer energie besparen, dat geeft een lekker gevoel

Een hevige brand legde restaurant Het Theehuis in 2017 in de as. Maar uitbaters Marieke Warmerdam en Timo Slump lieten zich niet uit het veld slaan. Er kwam een nieuw pand op dezelfde plek, pal aan het populaire Pikmeer in het Friese Grou. “De Energie-investeringsaftrek maakte dat eenvoudiger.” 

Lees meer...

Smart Energy Highlight: Energietransitie in het dierenrijk

Het grootste dilemma van de energietransitie is het doorkomen van de koude Nederlandse winterweken. Wat kunnen we leren van de dieren? Tijdens de Smart Energy Highlights staan we erbij stil.

Lees meer...

Exposant aan het woord: BUVA

Tijdens Vakbeurs Energie presenteert BUVA een keur aan innovaties binnen de BUVA homecare systemen.

Lees meer...

Exposant aan het woord: Spirair

"Spirair Luchttechniek uw partner voor energiezuinige en comfortabele ventilatieoplossingen voor de ‘kleine’ utiliteit?"

Lees meer...

Exposant aan het woord: Peutz

"Artificiële intelligentie en machine learning zorgen voor de juiste keuzes wanneer energie wordt gebruikt."

Lees meer...