Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Kantoor met corona-proof ventilatieconcept

De nieuwbouw van kantoor ‘Amstel Next’ krijgt een Corona proof ventilatieconcept, waarbij de ventilatielucht niet uit het plafond, maar uit de vloer komt.

Lees meer...

Gasketelwet sinds 1 oktober in werking

De ‘Gasketelwet’ regelt dat bedrijven vanaf 1 april 2022 gecertificeerd moeten zijn om deze installaties te plaatsen, onderhouden of repareren. Dit moet ervoor zorgen dat het aantal ongevallen door koolmonoxide omlaag gaat.

Lees meer...

Geluiddempende muurroosters

Geluiddempende muurroosters van Duco Ventilation & Sun Control creëren een geluidsluwe gevel bij woontoren State in Amsterdam.

Lees meer...

Energie besparen betekent om je heen kijken

Alle grote ondernemingen in Nederland zijn verplicht om uiterlijk op 31 december 2020 een EED  Energie-auditverslag in te dienen bij RVO.  

Lees meer...

Partner FAKTON | Designthinking en scenariodenken nodig in de energietransitie

De zon schijnt als die schijnt; de wind waait wanneer die waait. Ons energiesysteem moet daarom niet allen vraag-, maar ook aanbodgestuurd worden ingericht.

Lees meer...

Partner Stichting Exploitatie Evenementenstroom | Duurzame stroomvoorziening in de openbare ruimte (SPECIAL)

Gemeenten hebben een uitdaging met het verduurzamen van stroomvoorziening in de openbare ruimte. In Amsterdam loopt een pilot met waardevolle kennis.

Lees meer...

Partner RVO | RVO helpt lokale bouwprojecten versnellen (SPECIAL)

Nijmegen wil het stationsgebied herinrichten. Daar komen 672 appartementen bij, vooral voor de middeninkomens. Alleen heeft het plan een onrendabele top.

Lees meer...

Partner NVDE | Goed van start, nog veel werk naar de finish (SPECIAL)

De regionale energieplannen kennen ambitie; kosten en uitvoerbaarheid verdienen meer aandacht. Dat concludeert de NVDE in een analyse.

Lees meer...

Partner Enpuls | Helpt gemeenten met Slimme Wijken Aanpak (SPECIAL)

Een praktisch proces en ondersteunende middelen in samenwerking met MilieuCentraal, voor een collectieve wijkaanpak met groepen bewoners.

Lees meer...

Partner ElaadNL | Duurzamer door slimme laadinfrastructuur (SPECIAL)

Nationale Agenda Laadinfrastructuur: Gemeenten bereiden zich voor op energie uit zon, wind en e-auto’s. Slimme laadinfrastructuur is essentieel.

Lees meer...