Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Zonneboilers gelijkgetrokken met warmtepompen

De ISDE-subsidie voor zonneboilers gaat in 2022 omhoog van 20 procent naar 30 procent van het investeringsbedrag. Dat is afgelopen week besloten in de Tweede Kamer. Zonnewarmte komt daarmee op gelijke voet met (hybride) warmtepompen en woningisolatie.

Lees meer...

Laatste cv-ketel maakt plaats voor warmtepomp

Itho Daalderop stopt als eerste fabrikant volledig met de productie van gasgestookte cv-ketels. In plaats daarvan zet het alle ballen op warmtepompen.

Lees meer...

Als vanouds: Brabanthallen place to be voor professionals in de energietransitie

De Brabanthallen in ’s Hertogenbosch vormden afgelopen week weer het zakelijke middelpunt van de energietransitie in Nederland: met als thema samenwerken in transitie was de Nationale Energie Week de place to be voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met hoe Nederland de komende jaren verduurzaamt.

Lees meer...

Duurzame toppers gezocht (advertorial RVO)

Is uw bedrijf goed energiebesparend bezig? Of wekt uw bedrijf misschien energie op? Dan maakt u kans op de EZK Energy Award Bedrijven 2021.

Lees meer...

Green4energy is uw samenwerkingspartner voor zonnestroominstallaties, laadinfrastructuur en energiemonitoring.

Wilt u uw vastgoed of wagenpark verduurzamen en energie slim inzetten? Green4energy is uw samenwerkingspartner voor zonnestroominstallaties laadinfrastructuur  en energiemonitoring.

Lees meer...

Spirair, daar krijgt u lucht van! (advertorial)

De kwaliteit van de lucht die we inademen, heeft invloed op onze gezondheid. Wist je dat we per dag zo’n 11.000 liter lucht ademen? We halen gemiddeld bijna 22.000 keer adem. Elke dag!

Lees meer...

Over exposant G2 Energy (advertorial)

Het Uddelse G2 Energy is volgens het Solar Payback survey de trotse producent van het grootste zonnewarmtepark ter wereld.  

Lees meer...

Eaton’s Buildings as a Grid: Uw gebouw transformeren tot energiehub (advertorial)

Een belangrijk speerpunt van de energietransitie is het elektrificeren van gebouwen en transport. In het huidige landschap waar het stroomnet overbelast raakt komt die elektrificatie in gevaar.

Lees meer...

DucoBox Eco: 100% BENG proof warmtepompconcepten (advertorial)

Een ventilatiewarmtepomp is essentieel binnen de BENG-regelgeving. Tijdens de vakbeurs stelt DUCO vier slimme warmtepompconcepten voor op maat van de bewoner.

Lees meer...

"Ons energiesysteem staat op knappen" - column van Jeroen Neefs

"Op 1 oktober ben ik gestart als nieuwe manager van Energy Storage NL, het platform voor energieopslag in Nederland. Een eervolle functie gezien de grote uitdagingen waar we momenteel voorstaan en de rol die energieopslag hierbij kan spelen."

Lees meer...