Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

De Warmtepomp Innovatieroute 2022

Tijdens de Vakbeurs Energie van 11 t/m 13 oktober organiseert Vakblad Warmtepompen samen met Vakbeurs Energie dagelijks De WP Innovatieroute. In een rondleiding langs een aantal standhouders wordt u in korte tijd geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame klimaattechnologie. De route volgt u met draadloze headsets, deelname is gratis.

Bent u als technisch professional actief bij -of voor een installatiebedrijf, adviesbureau, projectontwikkelaar, gemeente, corporatie, vastgoedbedrijf, architectenbureau of bouwbedrijf? Dan mag u deze Innovatieroute niet missen! De ontwikkelingen met betrekking tot de warmtepomptechnologie en de toepassing ervan gaan snel. Door deel te nemen aan de Innovatieroute, wordt u langs diverse interessante presentaties geleid, gegeven door experts die u vertellen over de actuele ontwikkelingen op dit gebied. Hieronder de starttijden en langs welke exposanten deze route loopt.

De verzamelplek voor de Warmtepomp Innovatieroute is op het terras in de centrale hal (hal 7) bij een herkenbare banier.

Dinsdag 11 oktober | 11:15 tot 12:40
Halteplaatsen: Inventum, Remeha, Stiebel Eltron, Viessmann Nederland en NIBE Energietechniek.

Dinsdag 11 oktober | 14:00 tot 15:20
Halteplaatsen: Stiebel Eltron, Remeha, Inventum, Merford en NIBE Energietechniek.

Woensdag 12 oktober | 11:15 tot 12:40
Halteplaatsen: Inventum, Remeha, Merford en NIBE Energietechniek.

Woensdag 12 oktober | 14:00 tot 15:20
Halteplaatsen: Viessmann Nederland, Remeha, Inventum en NIBE Energietechniek.

Donderdag 13 oktober | 11:15 tot 12:40
Halteplaatsen: Inventum, Remeha, Viessmann Nederland en NIBE Energietechniek