Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Raad van Advies

Raad van Advies van Vakbeurs Energie

Jasper van Alten

Coördinator thema’s en external affairs voor bureau Koninklijk Instituut van Ingenieurs KIVI. Beroepsvereniging KIVI helpt ingenieurs onder andere verbindingen te leggen met onderzoek, onderwijs en de samenleving en zet haar werk en kennis ten dienste van maatschappelijke vraagstukken.

Guus Gijsbers

Voorzitter brancheorganisatie van en voor energieprestatie-adviesbureau’s AvEPA en lid projectgroep NTA8800 en Centraal College van Deskundigen KvINL. AvEPA stimuleert energiebesparing in gebouwen, ontwikkeling van het energieprestatieadvies en hoogwaardige energieprestatiecertificering.

Frank Schoof

Voorzitter stichting Platform Geothermie en onderzoekscoördinator landelijke Kennisagenda Aardwarmte. Ervaren proces- en projectleidinggevende met betrekking tot (hernieuwbare) energie  voor onder andere energiebedrijven, woningcorporaties en lokale overheden.

Frank de Groot

Directeur communicatie- en adviesbureau BouwCommunicatie en hoofdredacteur van vijf toonaangevende vakbladen in de bouw en grond-, weg-, waterbouw (gww) waaronder BouwTotaal en EnergieGids. Gespecialiseerd in hoofdredactie, communicatieadvies en ervaren debatleider.

Eef Smits

‘Gewoon regiomanager gebleven’ bij ondernemersvereniging technische dienstverleners, installatiebedrijven en technische detailhandel Techniek Nederland. Voor Zuid-West Nederland de eerste advieslijn naar leden en verantwoordelijk voor sturing aan regionale lobby, belangenbehartiging en contact.

Etty de Boer

Verenigingsmanager Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Koude KNVvK en allround professional met veel ervaring in verenigingsmanagement. Zet kennis en expertise in om KNVvK te verjongen, te vernieuwen en verder te professionaliseren.