Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

De Warmtepomp Innovatieroute

 • Datum:
  donderdag 10 oktober 2019
 • Tijd:
  11:15 - 12:45
 • Locatie:
  Terras Centrale Entree
 • Tijdens de Vakbeurs Energie van 8 t/m 10 oktober organiseert Vakblad Warmtepompen dagelijks De Warmtepomp Innovatieroute. In een rondleiding langs een aantal standhouders wordt u in korte tijd geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame klimaat technologie. De route volgt u met draadloze headsets, deelname is gratis.

  Bent u als technisch professional actief bij-of voor een installatiebedrijf, adviesbureau, projectontwikkelaar, gemeente, corporatie, vastgoedbedrijf, architectenbureau of bouwbedrijf? Dan mag u deze Innovatieroute niet missen! De ontwikkelingen met betrekking tot de warmtepomptechnologie en de toepassing ervan, volgen zich in rap tempo op. Door deel te nemen aan de Innovatieroute, wordt u langs vijf presentaties geleid, gegeven door experts die u vertellen over de actuele ontwikkelingen op dit gebied.

  Loopt u mee?

  Innovatieroutes
  Er vinden vijfroutes plaats waarvoor u zicht kunt inschrijven. Op dinsdag 8 oktober 's ochtends gaat de route om 11:15 van start. De bedrijven die bezocht worden zijn: Alklima, Nefit/Bosch, Airview, Duco Ventilation & Sun Control, NIBE Energietechniek. De route op dinsdagmiddag begint om 14:00 en zal u leiden langs Alklima, ATAG Verwarming, Duco Ventilation & Sun Control, NIBE Energietechniek.

  Op woensdag 9 oktober wordt er 1 route georganiseerd in de middag. De starttijd is 14:00 uur en de bedrijven die bezocht worden zijn: Alklima, ATAG Verwarming, Remeha, NIBE Energietechniek.

  Ook op donderdag 10 oktober worden twee routes georganiseerd. In de ochtend is de starttijd 11:15 en worden de volgende bedrijven aangegaan: Alklima, Nefit/Bosch, Airview, Remeha, NIBE Energietechniek. De route op donderdagmiddag, die om 14:00 aanvangt gaat langs Alklima, ATAG Verwarming, NIBE Energietechniek.

  Deelname is gratis, meld u hier aan voor 1 van de 5 mogelijkheden: https://innovatieroute.vakbladwarmtepompen.nl/
 • Sprekers/Partners: