Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

Duurzaamheid is geen begrip, maar een Heart- en Mindset

 • Datum:
  dinsdag 8 oktober 2019
 • Tijd:
  15:00 - 16:00
 • Locatie:
  Energie Theater
 • Voor gedragsverandering in de energietransitie zijn niet alleen rationele overtuigingen van belang - als technisch of financieel mogelijk. Ook is de mindset om op een andere manier te kijken van groot belang. Bovendien speelt het gevoel een grote rol; ik wil deze planeet goed achterlaten voor volgende generaties. Maar hoe ontwikkel je de juiste mindset en verbind je hart, hoofd en handen?

  In de lezing Duurzaamheid is geen begrip, maar een Heart- en Mindset ontdek je wat nodig is in gedragsverandering voor duurzaamheid. Jasper Folmer vertelt hoe een diepgaande ervaring in de wildernis zijn leven veranderde en hoe hij zich hierdoor ging inzetten voor een duurzame wereld. Hij daagt je uit om over jouw motivatie voor duurzaamheid na te denken. Vanuit zijn ervaringen uit de praktijk en beproefde methodes biedt hij handvatten voor fundamentele gedragsverandering.
 • Sprekers/Partners:

  Jasper Folmer
  Jasper Folmer

  Jasper Folmer werkt als facilitator, adviseur en executive coach. Hij is de oprichter van Nature Lab en is als facilitator verbonden aan de Foundation for Natural Leadership. Hij begeleidt leiderschapsprogramma's in de ongerepte wildernis van Europa. Daarnaast helpt hij bedrijven om duurzaamheid in het DNA van de hele organisatie te krijgen.