Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

Kennismaking met de start ups van de energietransitie

 • Datum:
  woensdag 9 oktober 2019
 • Tijd:
  16:00 - 16:30
 • Locatie:
  Energie Theater
 • Zero Friction biedt een toegankelijk, schaalbaar en betaalbaar cloudplatform aan voor warmteleveranciers en gebouwbeheerders. Deze is van toepassing voor zowel kleine als grote projecten. Wij zorgen voor het uitlezen van de meterdata en verwerken deze tot facturatie en opvolgen van de betalingen. Zonder grote investering maak je in no-time gebruik van het platform. Wil jij ook volledig ontzorgd worden van jouw energiefacturatie?

  Een van de grootste uitdagingen van de energie transitie is de onbalans tussen opwek en verbruik in het elektriciteitssysteem. Die onbalans zorgt voor hoge kosten bij de energieleverancier en daarbij is slecht voor het milieu. Dexter bouwt slimme software die de onbalans tegen gaat. Dit doen wij door voorspellingen te maken. Bijvoorbeeld: WANNEER een melkboer met zonnepanelen hoe veel energie, ...verbruikt,... en opwekt. Hiermee sturen wij vervolgens flexibele assets aan zoals grootschalige batterijen. Met onze software helpen wij energieleveranciers kosten te besparen wat uiteindelijk ook de eindklant in zijn portemonnee zal voelen.

  Zappi Benelux is in januari 2018 begonnen om de producten van MyEnergi (inmiddels gegroeid naar 50+ medewerkers) te promoten, uit te leggen aan zijn klanten, dealers en installateurs. En samen met de fabrikant maakt het familie bedrijf dat al vanaf 1902 in de elektrotechnische branche zit, een enorme groei mee. Deze zomer heeft MyEnergi een volledig nieuw model uitgebracht, waarmee iedere laadoplossing kan worden gerealiseerd. Voor consumenten, klein zakelijke, tot laadpleinen met meerdere gekoppelde laadstations, met een slimme Zappi wordt de wereld een stukje groener!

  De visie van GreenWays electrische scooters is, dat elektrisch rijden alleen duurzaam is als we duurzamer produceren, de gebruiker goed instrueren en we langer gebruik van het vervoermiddel stimuleren.
  Ons helder concept hiervoor, levenslange* garantie op de escooter (KMVRIJ), 5 jaar garantie* op de RVS64AH Lithium Ion accu. Een 2e accu altijd bij ons voor de helft van de nieuwprijs. Mét standaard álle accessoires erop voor één heldere prijs! Wij durven te stellen dat GreenWays electrische scooters dé nieuwe (HOGE) standaard zet in e-vervoer. Dit concept geldt voor ál onze modellen en ook voor zakelijk gebruik.
 • Sprekers/Partners:

  Wim Jacobs heeft 20 jaar ervaring in de software sector waarvan de laatste 13 jaar gecombineerd met de energie markt. Hij zag de nood aan nieuwe digitale oplossingen voor de warmtesector en daarom samen met 2 andere collega's Zero Friction opgericht in oktober 2018. Binnen Zero Friction is hij verantwoordelijk voor alle commerciële, financiële en algemene zaken.

  Door een gevormde basis van enerzijds Lucht- en Ruimtevaarttechniek en anderzijds manager van een start-up, richtte Hubert zich al snel op het (door)ontwikkelen van bedrijven, vanuit een technische blik. Waardecreatie en positieve impact op het milieu maken zijn onmisbare aspecten in zijn drijfveer om bedrijven te laten groeien. Als co-founder van Dexter Energy Services brengt hij alles bijeen en is hij mede verantwoordelijk voor Business Development en de commerciële groei.

  Afkomstig uit de Elektro retail, meer dan 25 jaar zelfstandig ondernemer, en altijd op zoek naar slimme innovaties, gedreven en enthousiast EV rijder, Youtuber en Social media influencer, Technisch specialist, importeur en distributeur voor MyEnergi producten, Marc Zeguers stelt u de voordelen van een slimmer en ecologischer laadsysteem voor.

  Dhr. Gerrit Jan Rath is sinds 2015 actief in de escooter markt. Met zijn uitzonderlijk concept heeft hij zijn plek inmiddels verworven in deze turbulente markt. Hij heeft ruime kennis en expertise van de escooter en hij heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de GreenWays elektrische scooter. Dankzij goede samenwerking met partners is hij erin geslaagd het product op een ongekend hoog niveau neer te zetten. De achtergrond van de heer Rath is commercieel. Hij is een duizendpoot, nee verkoopt hij niet en elke klant is voor hem bijzonder. Uw vervoervraagstuk is bij hem in vertrouwde handen.