Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

Keynote Rob Adams, Six Fingers: Mobiliteit: vernieuwen of verbeteren?

 • Datum:
  donderdag 14 oktober 2021
 • Tijd:
  15:00 - 16:00
 • Locatie:
  Mobiliteit Theater
 • Mobiliteit verbeteren of vernieuwen?
  In deze keynote neemt Rob Adams je mee in de wereld van mobiliteit. Wat zijn ontwikkelingen die wereldwijd gaande zijn? Wat is de impact van Covid-19 geweest op het denken over mobiliteit? Welke experimenten worden opgezet? En welke kansen biedt dit voor bedrijven? Aan de hand van voorbeelden zal Rob laten zien wat er gaande is en hoe je zelf een rol kunt spelen in de toekomst.
 • Sprekers/Partners:

  Rob Adams, Six Fingers
  Rob Adams, Six Fingers

  Rob is een veelgevraagde uitdager. Van organisaties, om vernieuwing en innovatie van de grond te krijgen en anders te organiseren. En van steden, om vraagstukken op het gebied van mobiliteit, bouw en klimaat verder te brengen. Zijn inzichten van werken met moeilijke vraagstukken deelt hij niet alleen via zijn boeken, maar ook via keynotes op events in binnen- en buitenland met steevast hoge beoordelingen.

  Niet alleen brengt hij anders denken, maar ook inspiratie via talloze voorbeelden van hoe steden en organisaties wereldwijd bouwen aan de toekomst. Een keynote van Rob is als een reis over de wereld waarin je leert wat er allemaal gaande is. Kortom, een verhaal vol nieuwe inzichten en energie om anders naar je eigen toekomst te kijken.