Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

NTA8800 een goede impuls voor energietransitie?

 • Datum:
  woensdag 13 oktober 2021
 • Tijd:
  11:30 - 12:30
 • Locatie:
  Energie Theater
 • "NTA 8800 een goede impuls voor energietransitie?"

  De nieuwe NTA 8800 is nu bijna een jaar onderweg. Volg om 11:30 uur de discussie over de vraag of de NTA 8800 een goede impuls is voor de energietransitie. Een aantal prominenten uit het vak gaat in op een aantal door Harmen Weijers gestelde stellingen.

  Sprekers:
  - Harmen Weijers
  - Hugo Breuers
  - Raymond Moelard
  - Rob Kotte
  - Puk van Meegeren
 • Sprekers/Partners:

  Harmen Weijers is al 25 jaar hoofdredacteur van vakbladen in de techniek, waaronder in de energie zoals EnergieGids.nl en Nieuwsblad Stromen. De afgelopen jaren is hij onder andere actief als hoofdredacteur van het installatievakblad TVVL Magazine en het ledenblad Energie Samen Magazine van de koepel van energiecoöperaties Energie Samen. Verder schrijft hij op zeer regelmatige basis voor de nieuwsbrief van Stichting Warmtenetwerk. Van (duurzame) energie krijg ik energie.

  Hugo Breuers is bestuurslid bij FedEC en van daaruit nauw betrokken bij de ontwikkelingen rondom het energielabel voor gebouwen en de invoer van de nieuwe rekenmethode, de NTA8800. Hugo is daarnaast vennoot bij Breuers & Cobelens, een middelgroot energetisch ingenieursbureau.

  Raymond Moelard is energieadviseur voor woningbouw en utiliteit en directeur sinds 1999 van Enerdeco met 22 energieadviseurs.

  Projectleider voor opstellen energielabels, renovatieplannen voor woningbouwcorporaties, gemeentes, Rijksvastgoedbedrijf en overige vastgoedeigenaren.

  Rob Kotte is consultant normalisatie bij NEN. Vanuit deze functie is hij trekker van het programma Stelsel EPG bij NEN in opdracht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Puk van Meegeren is werkzaam bij Milieu Centraal als programmamanager Energie in huis en Mobiliteit