Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

Ronde Tafel ABB: 4.4 miljoen huiseigenaren. Welke (omzetverhogende) kansen biedt de verduurzaming van particuliere woningen voor jou?

 • Datum:
  woensdag 9 oktober 2019
 • Tijd:
  12:45 - 13:30
 • Locatie:
  Energie Theater
 • De weg naar 7.8 miljoen Nederlandse energie neutrale woningen voor 2050 is ingezet. Woning Corporaties zijn aan de slag met hun woningvoorraad. De 4.4 miljoen particuliere huiseigenaren blijven nog achter. Gemeenten ontwikkelen nu wijkaanpakken. Maar kun je dat alleen aan hen overlaten? Hoe laten we elke generatie investeren in de verduurzaming van hun huis? En, hoe kun jij hier nu al je omzet hier mee vergroten? Vooruitstrevende belangenbehartigers en gedragsonderzoekers gaan daarover in gesprek tijdens deze ronde tafel op de Vakbeurs Energie.

  Laureen Peskens is dit jaar de moderator van de ABB-Vakbeurs Energie ronde tafel. Bekend gezicht als presentatrice van o.a. de Gebouw Uitdaging op YouTube en de ABB Energietransitie Expert Sessies. Met haar glimlach en scherpe vragen zet ze niet alleen de ronde tafel gasten - maar ook u - aan het denken over de energietransitie.

  Tijdens de Vakbeurs Energie kan men na een sessie of bij de ABB Experience balie een QR-code scannen, waarna men terecht komt op een formulier. Hier kan men zich inschrijven voor:

  * Alleen tijdens de Vakbeurs Energie gratis ABB Smart Energy Quick Scan voor uw project (t.w.v. EUR 850,-).
  - Slimmer project
  - Veiliger project
  - Duurzamer project

  * Schrijf u tijdens de Vakbeurs Energie in voor een VIP bezoek aan de ABB Future Experience (opening medio april 2020) en ervaar de toekomst van slimme, veilige en duurzame gebouwen in onze 3D virtual reality experience van 100m2.
 • Sprekers/Partners:

  Panel:

  * Casper Norg, Uw Duurzame Installateur

  * Thalita Muusse, Milennial expert

  * Gerard van der Werf, researcher, Motivaction

  * Kees Jan 't Mannetje, Business Development Specialist, ABB

  * Jan Brinkers, Beleidsadviseur bij KBO-PCOB