Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

Smart Energy Highlights

 • Datum:
  dinsdag 12 oktober 2021
 • Tijd:
  11:30 - 12:30
 • Locatie:
  Energie Theater

 • Smart Energy Highlights

  Nederland wil meer duurzame opwekking, maar tegelijkertijd de kwaliteit en betaalbaarheid van haar infrastructuur behouden. Een mooie uitdaging die om innovatieve oplossingen vraagt!

  Als partner van de Vakbeurs Energie verzorgt kennis- en netwerkgroep Smart Energy NL ook dit jaar een interactieve sessie over de laatste ontwikkelingen die spelen bij het verduurzamen van onze energievoorziening met bijzondere aandacht voor de infrastructuur. Er worden vragen beantwoord als:

  - Wat zijn laatste ontwikkelingen in binnen- en buitenland?
  - Wat zijn op dit moment de grootste knelpunten in Nederland?
  - Worden er nieuwe uitdagingen in de komende jaren voorzien?
  - Welke innovaties zijn voor Nederland het meest kansrijk?

  Smart Energy Highlights vindt plaats in het energietheater op dinsdag 12 oktober van 11u30 - 12u30. De sessie wordt verzorgd door Walter Hulshorst en Rik Luiten, twee ervaringsdeskundigen op het gebied van Smart Energy, Beide zijn werkzaam bij technisch adviesbureau Krado. Zij zullen tijdens hun presentatie gebruik maken van levendige praktijkvoorbeelden.
 • Sprekers/Partners:

  Rik Luiten, Smart Energy NL
  Rik Luiten, Smart Energy NL
  Walter Hulshorst, Smart Energy NL
  Walter Hulshorst, Smart Energy NL

  Sinds 2009 stimuleert Smart Energy NL kennisdeling over de energietransitie door de organisatie van themamiddagen en kennissessies. Ook faciliteert zij (meer) samenwerking tussen partijen.

  De groep telt ruim 2000 leden. Zij werken o.a. bij gemeentes, provincies, ontwikkelaars, energiebedrijven, onderwijsinstellingen, netbeheerders, adviesbureaus en aannemers.

  Interesse in de activiteiten: surf dan naar de website www.SmartEnergyNL.nl. Deelname is gratis.