Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

Verzilver de waarde van smart homes

 • Datum:
  dinsdag 8 oktober 2019
 • Tijd:
  12:45 - 13:15
 • Locatie:
  Energie Theater
 • Ruim 75% van alle bedrijven geeft aan dat digitalisering impact heeft op haar omzet en verdienmodel. Echter, slechts 5% heeft haar verdienmodel en pricing hier op aangepast. Smart homes is momenteel een van de belangrijkste digitale trends in de residentiële- en utiliteitsbouw. Maar wat betekent dit voor bedrijven in deze industrie, en hoe gaan ze hier het best mee om? Enkele belangrijke vragen die hierbij aan bod zullen komen zijn:
  - Welke digitale trends worden verwacht en wat zijn de verschillende fases hierin?
  - Wat zijn slimme verdienmodellen voor smart homes, van ontwikkeling tot verkoop?
  - Welke voorbeelden vanuit andere industrieën zijn ook goed toepasbaar in de bouw?
  - Hoe bereid u uw organisatie voor op deze ontwikkeling?

  Tijdens deze presentatie zal Arjen Brasz, Senior Director en Competence Leader Construction bij Simon-Kucher & Partners toelichting geven op dit onderwerp. De focus zal liggen op digitalisering, en er wordt specifiek ingegaan op de optimale strategische aanpak in het verzilveren van de waarde van smart homes.
 • Sprekers/Partners:

  Arjen Brasz is Senior Director en practice lead Construction bij het Nederlandse kantoor van Simon-Kucher & Partners. De afgelopen 10 jaar heeft hij meer dan 30 klanten in de bouwsector gehopen met het optimaliseren van commerciële vraagstukken zoals groeistrategie, pricing optimalisatie en verkopen van waarde. Arjen studeerde Business Administation aan de Erasmus University Rotterdam (cum laude). Hij is auteur van verschillende publicaties en frequent spreker op seminars.