Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

Workshop Air@Work: De voordelen van Indirect Adiabatische Koeling!

 • Datum:
  donderdag 10 oktober 2019
 • Tijd:
  15:45 - 16:15
 • Locatie:
  Theater Energiebesparing
 • Indirect Adiabatische Koeling is de manier om op een duurzame en energie efficiënte manier ruimtes en processen te koelen. Dit systeem is breed inzetbaar in de utiliteit, zoals scholen, zorginstellingen en kantoren maar ook in de industrie en datacenters. Naast de lagere investeringskosten draagt het systeem ook bij aan de energietransitie door substantieel lager energie verbruik.

  Tijdens de workshop "De voordelen van Indirect Adiabatische Koeling" zal er door middel van calculaties de besparingen inzichtelijk worden gemaakt. Tevens zullen er installatie voorbeelden worden besproken. Hiermee heeft u aan het einde van de workshop een beeld van de toepassing en de voordelen voor de eigenaar en de eindgebruiker.

  * Duurzaam klimatiseren met een hoge COP en gunstige TCO!
  * Indirect Adiabatische Koeling breed inzetbaar!
  * Praktijkcases laten zien wat de voordelen zijn!
 • Sprekers/Partners:

  Marius Klerk
  Marius Klerk

  Marius Klerk, Technisch Commercieel Directeur, Air@Work

  Marius Klerk heeft in de afgelopen jaren kennis en ervaring opgedaan met de ontwikkeling en productie van indirect adiabatische tegenstroomwisselaars. Deze worden ingebouwd in luchtbehandelingssystemen en geplaatst in projecten voor het koelen van lucht in de industrie, datacenters en utiliteitsgebouwen. Marius Klerk heeft de Certified Data Centre Energy Professional status, is lid van de NEN Normcommissie 381039 'Computerruimtes en datacenters' en van de ISSO-werkgroep "Versnelling implementatie indirecte adiabatische koeling". Hiermee kan Marius Klerk gezien worden als expert op het gebied van implementatie van indirect adiabatische koeling waarmee op een zeer energie efficiënte wijze duurzaam lucht kan worden afgekoeld.