Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

Workshop Brink Climate Systems: Centraal ventileren met WTW, maar zònder kanalensysteem?

 • Datum:
  woensdag 9 oktober 2019
 • Tijd:
  11:00 - 11:20
 • Locatie:
  Theater PassiefBouwen
 • Wij willen het leven van onze klanten elke dag een beetje mooier maken door hen te voorzien van de meest excellente lucht in huis. Dat is onze droom. In onze presentatie gaan we er dieper op in hoe wij een goed, gezond en comfortabel binnenklimaat met gebalanceerde ventilatie creëren. We benoemen aandachtspunten als het gaat om geluidsniveau, het comfortabel toevoeren van verse lucht, toepassen van soorten kanalensystemen, of wellicht helemaal geen kanalensysteem...?! Dit laatste is revolutionair in Nederland en wij willen het graag aan u introduceren. Toepasbaar in nieuw- en renovatiebouw, altijd met het doel, excellente luchtkwaliteit voor de eindgebruiker te creëren. Wij nemen u graag mee in de toekomst van optimaal ventileren in woningen.

  * Aandachtspunten WTW
  * Zorgen voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat
  * Hoe pas ik WTW toe in de bestaande bouw: een ingewikkeld kanalensysteem is niet meer nodig?
 • Sprekers/Partners:

  Albert van Lohuizen
  Albert van Lohuizen
  Ralph Vos
  Ralph Vos

  Albert van Lohuizen, Commercieel Manager, Brink Climate Systems

  Albert van Lohuizen werkt sinds 1997 bij Brink Climate Systems. In zijn loopbaan bij Brink heeft hij zich gespecialiseerd in klimaattechniek in de meest brede zin des woords en het genereren van synergie tussen bedrijven binnen de bouwkolom om op de juiste wijze samen te werken. Na drie jaren een functie als export manager te hebben vervuld, werd hij verantwoordelijk voor een ESCo binnen de holding, waarbij hij zich specialiseerde in de complete realisatie van duurzame projecten inclusief energielevering en het beheer van de installaties. Na deze uitdaging in een veranderende markt waarbij er steeds meer vraag kwam naar totaaloplossingen, heeft Albert die kennis gebruikt om in 2010 bij Brink de opzet te maken voor een nieuwe (installatie)concepten-afdeling, Brink Customize. Op dit moment is Albert verantwoordelijk voor de sales bij Brink Climate Systems.

  Ralph Vos, Teamleider Installatieconcepten, Brink Climate Systems

  Ralph Vos werkt sinds 2017 bij Brink Climate Systems. Opgegroeid in de installatietechniek, ervaring opgedaan bij adviesbureaus en installatiebedrijven en zodoende bekend met alle facetten van de installatiebranche. Bij Brink is Ralph verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van de buitendienst en daarnaast beweegt hij zich al concept adviseur in Zuid-Nederland. Een van de voornaamste taken is het deelnemen aan samenwerkingsverbanden in de bouwketen met als uiteindelijk doel een tevreden bewoner in een nieuwe gezonde woning. Om dit te bereiken is Ralph gedurende het gehele bouwtraject nauw betrokken, vanaf ontwerp, gedurende de realisatie tot aan de oplevering. Op deze wijze kunnen wij als Brink een gezond binnenklimaat garanderen.