Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

Workshop Inventum: Gasloos bouwen en renoveren in de praktijk

 • Datum:
  donderdag 10 oktober 2019
 • Tijd:
  11:30 - 11:50
 • Locatie:
  Theater PassiefBouwen
 • Vanuit de praktijk neemt Inventum u graag mee met een aantal sprekende voorbeelden om gasloos te bouwen en te renoveren.
 • Sprekers/Partners:

  Karin Husmann
  Karin Husmann

  Karin Husmann staat voor bevlogen duurzaamheid. Zo draagt ze beroepshalve en thuis bij aan de verduurzaming van onze leefomgeving. Ze werkt sinds 1 januari 2018 bij Inventum Technologies B.V. als Manager sustainable energy systems. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de totale bijdrage die Inventum levert aan de nationale en internationale energietransitie die nu in volle omvang op gang komt.

  Want het maximaal energiezuinig en klimaatneutraal maken van woningen vraagt om technologische hoogwaardige oplossingen en intensieve samenwerkingsverbanden met onder andere overheid, woningcorporaties en diverse brancheorganisaties in de bouw, installatie en onderhoud. Zij moeten geholpen worden bij het vinden en implementeren van de meest effectieve, innovatieve en intelligente oplossingen om woningen energiezuinig en klimaatneutraal te verwarmen. Inventum levert hiervoor het advies en state of the art boilers en warmtepompen zoals de hybride warmtepomp en ventilatiewarmtepomp.