Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

Workshop Klimaatexpert.com: Warmtepomp, het creëren van draagvlak

 • Datum:
  woensdag 9 oktober 2019
 • Tijd:
  12:00 - 12:30
 • Locatie:
  Theater Binnenklimaat
 • Klimaatexpert.com geeft een helder en duidelijk inzicht in het energieverbruik en CO2-uitstoot van een gemiddelde woning en hoe de warmtepomp zowel het energieverbruik en CO2-uitstoot drastisch kan verlagen. Daarnaast worden belangrijke voorwaarde besproken waaraan moet worden voldaan.

  Klimaatexpert.com adviseert in de juiste toepasbaarheid van de warmtepomp in bestaande en nieuwbouw projecten, waarbij een selectie wordt gemaakt naar de meest zuinige warmtepomp die optimaal kan functioneren in combinatie met het afgiftesysteem en welke voldoet aan de comfortbehoefte.

  Door van appels en peren alleen maar appels te maken, geven wij inzicht wat er gebeurt met de energiehuishouding, CO2-uitstoot en het verbruik als een warmtepomp wordt toegepast.
 • Sprekers/Partners:

  Rimme van der Ree, algemeen directeur, klimaatexpert.com
  Rimme van der Ree, algemeen directeur, klimaatexpert.com

  Rimme van der Ree combineert zijn ervaring als scheepswerktuigbouwkundige met zijn 27-jarige specialisatie in de koeltechniek en klimaatbeheersing. Hij is Algemeen Directeur van Klimaatexpert.com, adviesbureau voor warmtepompen in de Benelux. Zijn expertise ligt op het gebied van energie efficiënt verwarmen, koelen en ventileren van gebouwen. Duurzame gebouwen om in te leven en werken. Met zijn passie voor innovatie en duurzaamheid biedt hij de markt handvaten om de warmtepomp te omarmen.