Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

Workshop Zehnder: Warmtepomp en WTW; Een perfecte combinatie voor een echt duurzaam binnenklimaat

 • Datum:
  donderdag 10 oktober 2019
 • Tijd:
  12:45 - 13:15
 • Locatie:
  Theater Binnenklimaat
 • Haalt u alles uit de combinatie warmtepomp en WTW?

  Tijdens de lezing neemt Jerôme Corba u mee in de gouden combinatie tussen de warmtepomp en de WTW. Wist u dat de grootte van de warmtepomp afhankelijk is van het ventilatiesysteem? En dat u hierdoor kosten kunt besparen en prestaties kunt verbeteren? En laten we het comfort van de bewoner niet vergeten..
  Comfort en gezondheid zijn belangrijke redenen om voor ventilatie met warmteterugwinning te kiezen. Een vorm van comfort is een koel binnenklimaat tijdens de warme zomermaanden. Ook dit kan bereikt worden met WTW in combinatie met de warmtepomp.

  Wilt u uw klanten ook kostenbesparing en comfort bieden? Kom dan naar de lezing tijdens Vakbeurs Energie en laat u informeren over de verschillende mogelijkheden.

  * Hoe haal je alles uit de combinatie tussen warmtepomp en WTW
  * Hoe kun je met ventilatie en een warmtepomp de woning koel houden
  * Hoe bereik je een comfortabel en gezond binnenklimaat voor de bewoner
 • Sprekers/Partners:

  Jerôme Corba
  Jerôme Corba

  Jerôme Corba is Adviseur Binnenklimaat bij Zehnder Group Nederland. In deze functie heeft hij zich gespecialiseerd in duurzame woningbouw, hierbij valt te denken aan Passiefhuizen of duurzamer. Met zijn HIT-W achtergrond geeft Jerôme vakkundig advies op ventilatie, verwarming, tapwater en vrije koeling. Hierbij is energiezuinigheid vanzelfsprekend. De focus ligt daarnaast vooral op een comfortabel en gezond binnenklimaat gericht op de eindgebruiker. Projecten waar Jerôme zijn kennis en kunde inzet zijn o.a. de Stroomversnelling, Het Nieuwe Bouwen, nota loze woonconcepten en renovatieproject De Kroeven in Roosendaal