Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Uitreiking award

Uitreiking Innovative Energy Solution award 2018

Dag: Dinsdag 9 oktober
Tijd: 12.00 - 12.30 uur
Locatie: Hoofdpodium Vakbeurs Energie

Innovative Energy Solutions

Op dinsdag 9 oktober wordt de Innovative Energy Solutions award uitgereikt. Op het hoofdpodium van Vakbeurs Energie, het Energie Theater in hal 5,pitchen de genomineerden hun innovatieve projecten, producten en/of concepten voor een vakjury onder leiding van prof. Kornelis Blok. Gerrit van Werven (van Energy Valley) reikt de prijs uit.

De vakjury:

  • Prof. Kornelis Blok, TU Delft (voorzitter)
  • Rik Luiten, Movares
  • Jan van Betten, Nudge B.V.
  • Gerrit van Werven
  • Mark Meijer, Energy Indeed

                  

Prof. Kornelis Blok      Rik Luiten                  Jan van Betten          Gerrit van Werven          Mark Meijer

Genomineerden

René Geerts, Founder/CEO, HoCosTo BV, Hal 6, Stand C016

René Geerts heeft een modulaire bufferconstructie ontwikkeld, geschikt voor warmteopslag. In combinatie met zonnecollectoren kan een huis, school, gebouw, (kassen)bedrijf of (sport)complex zelfstandig warmte opwekken, opslaan in de warmtebuffer en gebruiken wanneer nodig.

Cees Mager, Directeur Triple Solar, Triple Solar, Hal 3, Stand D044

Triple Solar heeft een zuinig, efficiënt en geluidloos systeem ontwikkeld dat inmiddels wereldwijd is gepatenteerd: het warmtepomppaneel. Dit combineert een zonnepaneel (elektra) met een thermische module die samen met een warmtepomp dag en nacht, zomer en winter warm water voor verwarming en tapwater leveren.

Jan-Willem Plukaard, Sales Manager Duurzame verwarming, Radson, Hal 3, Stand E036

De Ulow-E2 is een ultra lage temperatuur radiator. Deze produceert niet alleen stralingswarmte, maar ook versterkte convectiewarmte dankzij de geïntegreerde ventilatoren. Zo kan de radiator een optimaal warmtecomfort garanderen op ultra lage watertemperaturen van 35°/30°.