Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Workshop ZON: Gasvrij verduurzamen van de collectieve (bestaande) woningbouw

Workshop ZON: Gasvrij verduurzamen van de collectieve (bestaande) woningbouw

Dag: Dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 oktober
Tijd: 12.00 - 12.30 uur
Locatie: Theater Warmte & Elektriciteit

De ontwikkelingen in Groningen en het Klimaatakkoord zorgen voor een versnelling naar gasvrij bouwen en renoveren. Uit onze eigen ervaring en uit onderzoek blijkt dat veel projectontwikkelaars, corporaties, gebouweigenaren, maar ook installateurs nog niet goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden van gasvrij verwarmen (en koelen). John gaat tijdens de workshop specifiek in op het gasvrij verduurzamen van de energie installaties in de collectieve bouw met als doel de toekomstwaarde en vastgoedwaarde te verhogen voor de toekomst, waarbij de technische, organisatorische én financiële uitdagingen en mogelijkheden centraal staan.

John toont tijdens de workshop praktijkvoorbeelden en gebruikt zijn jarenlange kennis over duurzame (gasvrije)warmte, koude en vooral het leveren van comfort.

Opzet programma

  • Kennis over de eisen en wensen voor toekomstige warmtevoorziening
  • Hoe vindt u de beste oplossing voor uw project, technisch, financieel en organisatorisch
  • Praktijkvoorbeelden gasvrij verwarmen

Spreker

John Braakman, CEO en oprichter ZON
Ondernemerschap, innovatie, passie voor duurzame energie en kennis delen tekenen John Braakman, directeur van ZON. Johns brede ervaring in de energiebranche, gecombineerd met de kansen voor toepassing van duurzame energie die hij daarbij signaleerde, leidde in 2006 tot de start van zijn eigen onafhankelijk energiebedrijf: ZON. Het doel van ZON is het innovatief investeren in en ontwikkelen, realiseren en exploiteren van (gasvrije) duurzame energie installaties in de gebouwde omgeving.

John vertaalt met zijn team ideeën en wensen naar duurzame energiesystemen. Als directeur én projectontwikkelaar is hij verantwoordelijk voor zowel de marktbenadering en project ideeën, als voor het gehele traject van bouw tot en met de langjarige exploitatie. Daarnaast staat John aan de wieg van kennisinitiatieven als de ‘Gasvrij Academy’. John deelt in de kennissessies kennis over de eisen en wensen voor toekomstige warmtevoorziening en zijn jarenlange ervaring met het ontwikkelen en exploiteren van duurzame (gasvrije) installaties.