Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Beursconcept

Beursconcept

Vakbeurs Energie is hét jaarlijkse ijkpunt voor professionals om de balans op te maken op het gebied van energie. Drie dagen lang komt alles en iedereen op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking samen voor het grootste live energieplatform van Nederland. 

Op Vakbeurs Energie ervaart u de wereld aan mogelijkheden, van inkoop tot techniek en van regelgeving tot management. Bekijk de nieuwste oplossingen van dichtbij, neem deel aan interactieve lezingen en live demonstraties en doe waardevolle contacten op. 

Aanbod op Vakbeurs Energie

Op Vakbeurs Energie vindt u de laatste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van:

  • Inkoop en verkoop van energie
  • Verbruiksbesparende maatregelen voor productieprocessen in de industrie
  • Verbruiksbesparende maatregelen voor gebouwen
  • Duurzame energie
  • Energiemanagement
  • Elektrische mobiliteit
  • Wet- en regelgeving / subsidies
  • Verenigingen, instituten, opleidingen en media

 

Industrial Heat & Power

Interesse in industriële energievoorziening? Neem dan een kijkje op Industrial Heat & Power, dat gelijktijdig met Vakbeurs Energie plaatsvindt. Industrial Heat & Power is dé beurs voor professionals die de connecties, tools en know-how zoeken om direct mee aan de slag te gaan. Met uw toegangsbadge voor Vakbeurs Energie kunt u Industrial Heat & Power gratis bezoeken.

Ecomobiel - Towards Zero Emission

Interesse in duurzame mobiliteit en mobiliteitsmanagement? Neem dan een kijkje op Ecomobiel, dat gelijktijdig met Vakbeurs Energie plaatsvindt. De vakbeurs biedt praktische oplossingen om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan manieren om energie- en brandstofkosten te verlagen, de ideale mobiliteitsmix samen te stellen en slimme organisatie van een wagenpark. Met uw toegangsbadge voor Vakbeurs Energie kunt u Ecomobiel gratis bezoeken.

Data

De volgende editie van Vakbeurs Energie vindt plaats van 6 t/m 8 oktober 2020.

Locatie

Brabanthallen Den Bosch
Plan hier uw reis