Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Deelnemen

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

Deelname aan Vakbeurs Energie 2019

Uw merk nog zichtbaarder maken kan met onderstaande promotiemogelijkheden:

Uw stand op de beursvloer

Sluit u aan bij de ruim 350 exposanten en partners op de beursvloer. U heeft al een volledig verzorgde en ingerichte stand vanaf €3.075,- (t/m 30 april 2019). Wilt u liever uw eigen stand neerzetten? Ook dat kan vanaf een standgrootte van 30 vierkante meter.

Beursstand maatwerk

Uw all-in beursstand is voor €395,- naar wens te personaliseren door middel van een sticker op uw balie en uitvoering van uw tapijt en blikvanger in de kleur van uw keuze. Additioneel kunt u voor € 105,- per strekkende meter uw achterwand laten voorzien van een full colour print.

Praktijktheater workshop

Vakbeurs Energie trekt een hoogwaardig zakelijk publiek. Het opdoen van kennis en leren vanuit de praktijk is dan ook een van de belangrijkste bezoekmotieven. Logisch dat de praktijktheaters op de beursvloer ieder jaar goed worden bezocht!

Voor u als deelnemer een uitgelezen kans om voor een zeer gerichte doelgroep uw oplossing of visie te presenteren. Bent u exposant, dan kunt u op iedere beursdag een Workshop van 30 minuten geven. Uiteraard ontvangt u van ons een bestand met de contact- en profielgegevens van de aanwezige bezoekers.

Promopoint in de centrale hal

Volop in de picture komen bij de 15.000 bezoekers voordat ze überhaupt de beursvloer op zijn gekomen? Dat kan al vanaf €995,- via een promopoint bij de centrale entree.

De mogelijkheden zijn hier vrijwel onbeperkt. Denk hierbij aan een promopoint van 1m² tot een plaats waar een complete vrachtwagen kan staan. Let op, er is maar een beperkte beschikbaarheid in de centrale entree voor promo points.

Flyeren in de centrale entree en/of segment

Meer naamsbekendheid creëren of een speciale beursactie promoten? Voor €1995,- flyert u gedurende 3 dagen met maximaal 2 personen, vlak na de badgescan. Voor €995,- doet u hetzelfde, maar dan met 1 persoon en op de beursvloer. Voor datzelfde bedrag voegt u een 1-persoons flyerpositie toe aan uw promopoint in de entreehal.

Banners en bestickering

Uw product, dienst en/of onderneming op andere wijze in de kijker? Bijvoorbeeld door middel van vloerbestickering, banners of iets waaraan wijzelf nog niet eens dachten? Niet alles kan, niet alles mag, maar alles is bespreekbaar. Vloerstickers besteld u bijvoorbeeld al per 5 exemplaren vanaf €495,- (exclusief productiekosten).

Logo op de blow-up plattegrond

Op de beursvloer oriënteren bezoekers vaak via de grote plattegronden die op strategische plaatsen in de hallen staan. Wij bieden dit jaar de mogelijkheid dat exposanten hier met een logo op terug kunnen komen voor €395,-. U bent daarmee dus in elke hal zichtbaar op de plattegrond waardoor de herkenbaarheid van u logo en dus uw stand vergroot wordt. Let op, er is maar een beperkte beschikbaarheid op de blow-up plattegrond.

Segmentsponsorschap

Denkt u aan een bredere profilering, dan is een segmentsponsorschap wellicht iets voor u. Dit is een op maat gemaakt pakket waarmee we precies de onderdelen benutten die voor u interessant zijn. Overkoepelend zult u in alle belangrijke uitingen van de beurs meegenomen worden als één van de segmentsponsoren. Per segment op de beursvloer is er ruimte voor 1 segmentsponsor.

Start Up propositie

Tijdens de beurs is er voor een aantal innovatieve start-ups de mogelijkheid zich te presenteren onder ruim 15.000 professionals.

  • Wilt u nieuwe klanten ontmoeten?
  • Uw product, dienst of oplossing mee als nieuwsitem in de uitgebreide communicatiecampagne?
  • Bent u op zoek naar beslissers die zich bezig houden met energievraagstukken?

Benut dan deze kans om in 3 dagen 15.000 stakeholders binnen de energiesector te ontmoeten! Deelnemende Startups 2018 kunnen tot 1 juni 2019 gratis startup-lid worden van de NVDE, mits ze aan de definitie van een startup voldoen.