Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Co-locaties

Prefab

PREFAB is een vakbeurs en kennisplatform voor professionals geïnteresseerd in industrieel en modulair bouwen en renoveren. PREFAB draagt bij aan kennisdeling en zakendoen en ondersteunt daarmee de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

Kijk voor meer informatie over PREFAB op www.prefabbeurs.nl

Industrial Heat & Power

Naast Vakbeurs Energie is een specifiek platform ingericht voor de industriële energievoorziening: Industrial Heat & Power. Dé beurs voor professionals die de connecties, tools en know-how zoeken om direct mee aan de slag te gaan.

Kijk voor meer informatie over Industrial Heat & Power op www.industrialheatandpower.nl

Ecomobiel - Towards Zero Emission

Ecomobiel biedt praktische oplossingen om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan manieren om energie- en brandstofkosten te verlagen, de ideale mobiliteitsmix samen te stellen, slimme organisatie van een wagenpark of betere doorstroming van verkeer door weggebruikers tijdig te informeren.

Kijk voor meer informatie over Ecomobiel op www.ecomobiel.nl of download hier de brochure

RENOVATIE

RENOVATIE is voor professionals die te maken hebben met de renovatie van woningen en/of utiliteitsgebouwen. Exposanten tonen er hun innovatieve oplossingen, terwijl in de theaters de laatste ontwikkelingen in de sector worden belicht.

Kijk voor meer informatie op: www.renovatiebeurs.nl

MONUMENT

MONUMENT richt zich specifiek op onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van monumenten. Hier ontmoeten aanbieders van producten en diensten voor de gebouwd erfgoedsector duizenden professionals en monumenteigenaren die op zoek zijn naar innovatieve producten, kennis en informatie.

Kijk voor meer informatie op: www.monumentenbeurs.nl