Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Dutch Hydrogen Days 2022


Om waterstof binnen de energietransitie het podium te geven dat het verdient, organiseren wij – van 54events – komend najaar, in samenwerking met onze partners en tijdens de tevens door ons georganiseerde Nationale Energie Week, de Dutch Hydrogen Days. Met op elk van de betreffende hoofdpodia een seminar dat geheel in dit thema staat.

54events: matchmaker in de energietransitie

Wij organiseren vakbeurzen, congressen, web- en seminars en summits in het kader van onder meer de verduurzaming van de gebouwde omgeving, mobiliteit en industrie in Nederland. Het is onze missie om mensen en organisaties te helpen bij het versterken van hun zakelijke netwerk, om zo hun business te verrijken.

Programmering Dutch Hydrogen Days 2022

Dinsdag 11 oktober: waterstof in mobiliteit

Waterstof wint terrein in de mobiliteit, vooral voor zwaar transport op weg en spoor en in de scheepvaart. Voordelen: gebruiksgemak en flexibiliteit. Voorwaarde: de beschikbaarheid van waterstoftankstations, waaraan dus druk wordt gewerkt.

Woensdag 12 oktober: waterstof in de gebouwde omgeving

Voor de gebouwde omgeving kijkt men naar waterstof als mogelijk kosteneffectief alternatief, op termijn, voor (elektrische) warmtepompen en stadswarmte. Voor de distributie ervan wordt getest met hergebruik van bestaande aardgasleidingen.

Donderdag 13 oktober: waterstof in de industrie

Het gebruik van duurzame waterstof wordt gezien als essentieel onderdeel in een klimaatneutrale industrie in 2050. Vooral in de chemische industrie kan duurzame waterstof op termijn het gebruik van aardgas grotendeels vervangen.

Jörg Gigler, directeur van TKI Nieuw Gas, één van de topconsortia van de Topsector Energie, en gastheer van de Dutch Hydrogen Days 2022

Nationale Energie Week

De Nationale Energie Week is een week vol netwerk events in het kader van de energietransitie. Main stage is Den Bosch, waar van 11 t/m 13 oktober Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel, PREFAB en Industrial Heat & Power worden georganiseerd, plus zo'n 200 andere seminars en congressen.

Locatie en meer informatie

De Dutch Hydrogen Days 2022 vinden plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen met betrekking tot de precieze programmering via (onder meer) de maandelijkse nieuwsbrief van de verwante vakbeurzen.

Meedoen

Wilt u, met uw onderneming, meedoen aan de Dutch Hydrogen Days, om zo uw merk te versterken? Neem dan gauw contact met ons op!