Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

STARTUP VAKBEURS ENERGIE: TULYP WIND

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

TULYP Wind is onderdeel van Arkom Windpower en actief sinds begin 2018. De startup uit het Zuid-Hollandse Streefkerk ontwikkelt een innovatieve verticale as windturbine (300kW): de TULYP Wind.

Dáárom op Vakbeurs Energie

“Wij doen mee aan Vakbeurs Energie om meer bedrijven, overheden en energiecoöperaties bekend te maken met onze innovatie. We gaan graag met hen in gesprek over de mogelijkheden van onze innovatie. Daarnaast hopen wij enthousiaste bedrijven, overheden en energiecoöperaties te spreken die geïnteresseerd zijn om bij de eerste groep klanten te horen.”

De TULYP Wind

De TULYP Windturbine is inpasbaar op bijvoorbeeld parkeerterreinen bij bedrijven, sportvelden en andere postzegels aan vrije ruimte in de bebouwde omgeving. Bedrijven, overheden en energiecoöperaties die over dergelijke ruimte beschikken, bieden wij een inpasbare oplossing voor de opwek van duurzame energie.  

Minimale impact op omgeving

TULYP Wind heeft zich ten doel gesteld om windenergie aantrekkelijk te maken; met name in complexe omgevingen als stedelijke en industriële gebieden en havens. De TULYP Wind heeft minimale impact: weinig geluidsoverlast, een kleinere risicocontour, een minder verreikend effect op zichtlijnen en een beperktere slagschaduw. Dit in combinatie met een gezonde business case en een beperkte onderhoudsbehoefte.

Pitch: “Power that flowers”

Het gebruik van traditionele windturbines loopt tegen veel omgevingsbezwaren aan, zoals geluidsoverlast, slagschaduw en horizonvervuiling. Hierdoor stranden veel windenergieprojecten. TULYP Wind is een innovatieve verticale as windturbine, die goed inpasbaar is in haar omgeving. TULYP Wind heeft zich ten doel gesteld dit probleem aan te pakken en windenergieprojecten wel haalbaar te maken, ook in complexe omgevingen, zoals stedelijke gebieden, industriële gebieden en havens. Door Eric Pieterse, Business Developer.

Brabanthallen, Den Bosch (9-11 oktober) - Hal 5, stand A054

  • Klik hier voor gratis beurstoegang voor Vakbeurs Energie
  • Klik hier voor gratis beurstoegang voor Ecomobiel
  • Klik hier voor gratis beurstoegang voor Industrial Heat & Power