Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Samen naar duurzame bedrijventerreinen

 

Parallelsessie #2 van 13:30 uur

Duurzaam bedrijventerrein: Hoe samenwerking tussen gemeente en bedrijfsleven bijdraagt aan realisatie

De bedrijven op de Utrechtse bedrijventerreinen werken samen met de gemeente Utrecht aan verduurzaming, en zodoende de energietransitie.

Deze sessie gaat in op de wijze waarop gemeente en bedrijfsleven - meer in het bijzonder de bedrijven op de Utrechtse bedrijventerreinen-  samenwerken aan verduurzaming en de energietransitie. De gemeente biedt ondersteuning aan initiatieven van bedrijven en stimuleert onderlinge samenwerking, in gebieden en in branches.

Gemeente en bedrijfsleven weten elkaar te vinden en de neuzen staan dezelfde kant op. Dat biedt een goede basis om samen te werken aan de uitdagingen van de aanstaande energietransitie. Hoe vinden gemeente en bedrijfsleven elkaar? Hoe gaan ze samen aan de slag met de uitdagingen van de aanstaande energietransitie?

Dit is Parallelsessie #2 van 13:30 uur; geleid door Joost Hoebink. Deze sessie wordt mede mogelijk gemaakt door RVO.nl. Sprekers: Jac van Trijp (RVO) en Ruben van Brenk (Gemeente Utrecht). Aanmelding voor de Gemeentedag Energietransitie verloopt via de (gratis) bezoekersregistratie van Vakbeurs Energie.