Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Praktische informatie

Beste bezoeker,

Via deze weg wat praktische informatie in het kader van uw bezoek.

Met de bevestigings e-mail(s) die u ontving na uw registratie, printen wij aan de receptiebalie (bij de hoofdingang) uw badge. U kunt de betreffende e-mail in print meenemen, maar wij kunnen die ook scannen op uw telefoon.

Bevestigings e-mail kwijt?

Bent u de bevestigings e-mail kwijt? Geen probleem! Wij kunnen, met uw naam en e-mail adres, aan de receptiebalie toch uw badge maken.

Wie kunt u bezoeken?

Zo'n 200 exposanten op Vakbeurs Energie staan in de hallen 3, 4 en 6 klaar om u hun innovatieve oplossingen op het gebied van de energietransitie in de gebouwde omgeving te tonen. Tel daarbij op de bijna 250 exposanten in de hallen 2, 5 en 6 op de vakbeurzen Industrial Heat & Power, PREFAB en Zero Emission | Ecomobiel en u ziet alle oplossingen, integraal.

Plattegrond en deelnemers

Hier vindt u de Plattegrond met deelnemerslijst. Om meer te weten per exposant kunt u terecht in de deze online catalogus.

Openingstijden, adres en route

Dinsdag 12 oktober, 09:30 - 17:00
Woensdag 13 oktober, 10:00 - 17:00
Donderdag 14 oktober, 10:00 - 17:00

Gedurende deze openingstijden kunt u gebruik maken van een pendelbus van en naar NS station Den Bosch.

Een link naar het adres van de Brabanthallen staat hier. Het adres is:

Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch

Routebeschrijvingen staan hier (voor komst met de auto) en hier (voor komst met het OV).

Opening en kennisprogramma

Naast een zeer interessante opening met onder meer Diederik Samsom, Doekle Terpstra en Maxime Verhagen zijn er honderden interessante workshops, lezingen en congressen. De laatste stand van zaken vind u hier.

Coronaentreebewijs

Omdat op de beursvloer congreslocaties en horecapunten zijn, zijn wij genoodzaakt u te vragen naar uw coronaentreebewijs. Dit kan een QR-code in de CoronaCheck-app zijn, een papieren QR-code, een papieren bewijs van vaccinatie of herstel of een actuele negatieve test van een officiële instantie. Een zelftest is niet bruikbaar.

Mocht u geen gevolg willen geven aan de maatregelen die de Nederlandse overheid stelt, dan hebben wij hiervoor begrip. Wij hopen dat u begrip heeft voor het feit dat wij, ondanks de resterende beperkingen, erg blij zijn dat wij na ruim anderhalf jaar ons vak weer uit kunnen oefenen. Wij hopen u, in dat geval, in 2022 weer zonder enige beperking te mogen ontvangen.

We zien u graag!

54events
Organisator