Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Bezoekersregistratie Vakbeurs Energie 2022 geopend

Tijdens de Nationale Energie Week: 11-13 oktober, Brabanthallen


Vandaag opende beursorganisator 54events de bezoekersregistratie van Vakbeurs Energie. Die vindt – onder de vlag van de Nationale Energie Week – plaats op 11, 12 en 13 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, gelijktijdig met Zero Emission | Ecomobiel en de vakbeurzen PTREFAB en Industrial Heat & Power.

Wendy van de Geijn, beursmanager: “Met alle ontwikkelingen in de verduurzaming van de gebouwde omgeving, een uitstekend gevulde beursvloer en een divers inhoudelijke programma kijken wij uit naar weer een onvergetelijke editie.”

Must voor pro’s in gebouwde omgeving

Op Vakbeurs Energie 2022 delen de koplopers in verduurzaming van de gebouwde omgeving hun visie en doen zij zaken. Voor professionals met behoefte aan kennis, concrete oplossingen én netwerk op dit gebied is deze vakbeurs een jaarlijkse place-to-be.

  • Ruim 100 sessies & experts op 4 podia
  • Dutch Hydrogen Days met Paviljoen en Podium
  • Nederlands Warmtepompen Congres
  • Gemeentedag Energietransitie & Dag v/d Energieadviseur
  • Energy Storage Day + Paviljoen & sessies met TVVL
  • Innovative Energy Solutions – & Waterstof Innovatie Award

Nationale Energie Week en Vakbeurs Energie

De Nationale Energie Week is een cluster van netwerk-events in het kader van de energietransitie, met van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 oktober gelijktijdig de maar liefst 4 genoemde vakbeurzen – samen goed voor bijna 400 stands en een inhoudelijk programma van zo’n 200 workshops, seminars en congressen.

Gratis toegang

Toegang tot Vakbeurs Energie en de Nationale Energie Week is gratis voor professionals mits zij zich vóór dinsdag 11 oktober via de website registreren. Met een toegangskaart bezoeken zij gratis ook de vakbeurzen PREFAB, Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

Registratielink

De bezoekersregistratie van Vakbeurs Energie is te vinden op https://www.databadge.net/nrgy2022/reg/ene/.

Ga terug