Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Exposant aan het woord: eSightMonitoring

Een app waarmee een ondernemer kan toetsen of voldaan wordt aan 'het nemen van erkende maatregelen ter energiebesparing'.

“De informatieplicht app van eSightMonitoring helpt bedrijven aan de overheidsverplichting te voldoen.”

“Het Nijmeegse bedrijf eSightMonitoring is gespecialiseerd in software ontwikkeling voor de energie branche. Daarbij werkt ze samen met gerenommeerde energiemanagement bureaus en technisch dienstverleners.”

"De laatste ontwikkeling uit Nijmegen is een eenvoudige app waarmee een ondernemer zelf kan toetsen in hoeverre voldaan wordt aan het nemen van erkende maatregelen ter energiebesparing. De adviseur kan de resultaten uit de app (eventueel tegen betaling) voor de ondernemer uploaden naar RVO. Daarmee voldoet de klant aan de wettelijke informatieplicht."

"De app is bedoeld om onder eigen label uit te brengen door branches of energie dienstverleners richting hun klanten. Dienstverleners kunnen hiermee de inventarisatie door hun klanten zelf laten uitvoeren. Daarna kan een controle op de ingevulde gegevens plaatsvinden."

"De adviseur dient de gegevens van de klant vervolgens in door middel van een CSV upload bij het e-loket van RVO. Het adviesbureau of de branchevereniging kan bovendien analyses maken om te kijken hoe het klantenbestand scoort op specifieke maatregelen. Daardoor kan een consultant gericht hulp aanbieden bij zijn klanten."

eSightMonitoring is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober te vinden op VAKBEURS ENERGIE, in stand C002 in Hal 6. Deelnemen als exposant? Klik hier voor meer informatie.

Ga terug