Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Alle oplossingen, integraal


Alle oplossingen, integraal

Gelijktijdig en op dezelfde locatie vinden de vakbeurzen PREFAB, Industrial Heat & Power en Zero Emission | Ecomobiel plaats. Allen vrij toegankelijk.

PREFAB

PREFAB gaat over industrieel en modulair bouwen en renoveren. De vakbeurs draagt bij aan kennisdeling en zakendoen en ondersteunt daarmee de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

Industrial Heat & Power

Industrial Heat & Power gaat over de industriële energievoorziening. Professionals krijgen er eerlijk antwoord op al hun vragen. Voor beslissers in proces- en energieoptimalisatie is deze beurs dan ook zeker de moeite van een bezoek waard.  

Zero Emission | Ecomobiel

Zero Emission | Ecomobiel gaat over ‘de toekomst op wielen’ en aanverwante thema’s. Het is dé zakelijke beurs voor duurzame innovatie in mobiliteit. Een platform boordevol innovatie, kennis en business. Meer informatie staat hier.

Toegang tot zusterbeurzen

U hoeft zich niet apart als bezoeker voor meerdere beurzen te registeren. En via de registratie van Vakbeurs Energie kunt u zich ook aanmelden voor sessies uit de kennisprogramma’s van de andere beurzen. Wel zo snel en overzichtelijk.

Kennisprogramma’s zusterbeurzen

Wilt u zich aanmelden voor een (of meerdere) sessie(s), maar heeft u zich nog niet als bezoeker geregistreerd? Doet u dat dan eerst. Tijdens uw registratie kunt u zich meteen voor de betreffende sessie(s) aanmelden. U kunt zich hier (gratis) registreren.

Wilt u zich aanmelden voor een (of meerdere) sessie(s) en heeft u zich al wél geregistreerd? Klik dan op de link in uw bevestigingsmail en vink aan waar u heen wilt. E-mail kwijt? Ga dan op de website van beurs naar de registratie en voer uw gegevens in.

Ga terug