Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

CO² reductie door HVAC-integratie (advertorial)


Wist je dat het integreren van airco systemen kan leiden tot een energiebesparing van meer dan 30%?

Om dit in context te plaatsen: door wereldwijd meer dan 1 miljoen AC-units te koppelen aan een gebouwbeheersysteem, is er sinds 2009 meer dan 500 GWh aan energie bespaard. Dit is vergelijkbaar met 150.000 ton CO2 die we hebben kunnen vermijden in onze toch al kwetsbare omgeving. 

De kosten van HVAC-systemen in een gebouw zijn hoog! Nauwkeurige controle heeft dus prioriteit om energieverspilling te verminderen. Hierin speelt Intesis een belangrijke rol. De AC-interfaces bieden volledige controle over alle variabelen van het AC-systeem, waardoor een energiebesparing van ongeveer 30% mogelijk is.

Om je te helpen bij deze groene revolutie, hebben we een whitepaper geschreven waarin wordt uitgelegd hoe je AC-installaties energie efficiënt maakt, zonder concessies te doen aan betrouwbaarheid, prestaties of gebruikerscomfort.

Gebruik deze link om de whitepaper te downloaden, video's te bekijken en casestudy's te lezen, zodat er geen twijfel meer is over de enorme besparingen die het gaat opleveren.

Ga terug