Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

DSG steekt de zon in het net!


Duurzame energie is vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze leefwereld. Als installateur van middenspanningsinstallaties zorgen wij ervoor dat de grote hoeveelheden geproduceerde groene stoom veilig op het openbare net geïnjecteerd kunnen worden.

Wie zijn project aan DSG toevertrouwt, kan er gerust in zijn dat wij het totaalconcept in handen nemen. Nadat ons engineering team het concept heeft uitgewerkt gaat een ploeg van technische experten aan de slag om de betonnen behuizing met de vereiste schakelcellen en transformator in te richten.

Het inrichten van de cabine gebeurd meestal in onze werkplaats, waarna ze kant en klaar naar de werf wordt gebracht. Daar wordt het geheel aangesloten en in dienst genomen. De betonnen cabines variëren van 5 tot 15 m. Afhankelijk van het gewenste vermogen van de transformator zal er een ander soort cabine gekozen worden. Bovendien is het leveren van de betonnen behuizing alleen ook mogelijk.

Momenteel plaatsen we voor GOLDBECK SOLAR over een periode van 6 maanden, 41 compact stations. Deze variëren van 2000 tot 3150 KVA met een totaal van 112000 KVA, voor zonneparken verspreidt over heel Nederland.

Mede door onze jarenlange ervaring en de expertise van ons team is DSG dé perfecte partner voor al uw midden-en hoogspanningsprojecten. Niet alleen het realiseren van deze op maat gemaakte projecten maar ook de service nadien is één van onze grootste troeven.

DSG beschikt over een 24/24 service dienst en een grote stock aan materialen, Hierdoor kunnen we bij  noodgevallen snel kunnen ingrijpen en uw bedrijfscontinuïteit garanderen.

Meer informatie over DSG staat hier.

Ga terug