Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

De Lucernario aerante Inox van Techcomlight


De Lucernario aerante Inox kan zowel bij de nieuwbouw als bij een renovatie van het terras of de stoep geïnstalleerd worden. Ook ideaal voor toepassing in de tuin!

>> Advertorial >>

Naast het binnenbrengen van daglicht in de kelder, verwerkt de Lucernario aerante Inox ook het regenwater via de RVS roosters en het geïntegreerde afvoersysteem. Daarnaast ventileert het systeem ook de kelderruimte via deze roosters, waarbij de ventilatie openingen altijd open zijn, en op die manier wel lucht doorlaten maar geen vuil of insecten. Om het afvoerkanaal schoon te kunnen maken hoeft alleen maar het RVS rooster opgetild te worden.

  • Daglicht en ventilatie in een koekoek
  • Veiliger dan een traditionele uitvoering met een rooster
  • Eenvoudig vanaf de buitenkant schoon te houden

Toegepaste materialen

De Lucernario aerante Inox is gemaakt van zijdeglanzend staal, waardoor het modern oogt, maar niet te opvallend is. Het onbreekbare glas speelt een grote rol bij dit product: het voorziet de kelder van daglicht en het glas is volledig veilig om overheen te lopen, ook door de toepassing van een antislip structuur (R11).

Wilt u meer informatie? Neem contact op met de daglicht professionals van Techcomlight. Of bezoek hen op Vakbeurs Energie, in stad D.017 in Hal 4. 

Ga terug