Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Oplossingen in duurzame opwekking en besparing

Een website met tips waarmee flinke besparingen te behalen zijn.

De instabiele energieprijzen maken ondernemen moeilijk. Voor veel ondernemers reden om te kiezen voor maatregelen die helpen in het besparen van energie. Op de overheidssite Zet ook de knop om vindt u verschillende -simpele- tips waarmee flinke besparingen te behalen zijn.

Zet ook de knop om richt zich op drie elementen: verwarming, verlichting en energiebeheer.

Verwarming

Het verwarmen van gebouwen kost veel energie. Dit rijksinitiatief geeft tips inzake isolatie, het voorkomen van warmteverlies en energiemanagement.


Verlichting

In veel gebouwen staat verlichting aan terwijl dat niet nodig is. Ook niet alle lampen zijn even duurzaam. Overstappen op ledverlichting -in combinatie met bewegingssensoren- en energiemanagement is het devies.

Energiebeheer

Op de website wordt aangegeven dat veel klimaatinstallaties automatisch zijn ingesteld. Daar is winst te behalen! Inzicht in energieverbruik, energieverbruik controleren en energieverbruik beperken op piekmomenten dragen bij aan verbetering voor de ondernemer én de omgeving.

Er wordt binnen dit initiatief volop samengewerkt met brancheverenigingen uit verschillende sectoren. Bekijk ze hier! Bent u op zoek naar oplossingen in duurzame opwekking en besparing van energie? Bezoek dan op 10, 11 of 12 oktober Vakbeurs Energie.

Ga terug