Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Digitaal besparen met e-factuurcontrole

 

Het digitale tijdperk: we zitten er middenin. Waarom ontvangen we dan nog steeds het gros van onze facturen op papier?

Met deze vraag worstelt de politiek van Europa al een aantal jaar. Volgend jaar wordt een flinke stap gezet: overheden worden vanaf april 2019 verplicht om e-facturatie toe te passen. Ook de energiefactuur wordt daarmee een digitale factuur. Welke voordelen gaat dit u bieden? Of is het slechts een extra administratieve last?

eSightMonitoring helpt met de automatische controle van energiefacturen. Zij zorgt voor contact met de bestaande energieleveranciers en maakt afspraken over het digitaal aanleveren van energiefacturen. Haar software, eSight, produceert per maand overzichten van goed- en afgekeurde facturen die direct verwerkt kunnen worden.

Ook zorgt zij voor een digitale koppeling met bestaande administratiepakketten. Dit resulteert in minder werkzaamheden, een hogere efficiëntie en voorkomt onterechte energiekosten.

eSightMonitoring is exposant op Vakbeurs Energie en daarmee van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 oktober te vinden in de Brabanthallen in Den Bosch: hal 6, stand C.002.

Ga terug