Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

DucoBox Eco op Vakbeurs Energie 2019

 

De DucoBox Eco met het all-electric pakket is een referentie voor slim ventileren met actieve warmteterugwinning.

In tijden waarin de energienormen alsmaar verder worden aangescherpt en particulieren de klemtoon verleggen naar gezondheid, duurzaamheid en een optimaal wooncomfort, mogen ook fabrikanten niet stil blijven zitten.

Dat heeft ventilatiebedrijf Duco dan ook in geen geval gedaan. Met z’n nieuwste ventilatieoplossing, DucoBox Eco, wordt aandacht besteed aan een maximale energiezuinigheid en gebruiksvriendelijkheid, en een uiterst stille werking.

De DucoBox Eco is een ventilatiewarmtepomp die de afgevoerde ventilatielucht gebruikt als duurzame warmtebron voor verwarming en warm tapwater en daardoor het hele jaar warmteterugwinning levert. Deze energie wordt geput uit de ventilatieretourlucht en haalt de verder benodigde energie uit de buitenlucht. Door vraagsturing in deze unit te integreren, wordt maximaal comfort en een minimaal geluidsvermogen nagestreefd.

Zowel op luchtzijdig vlak, dankzij Duco’s modulaire componenten, als op waterzijdig vlak is de DucoBox Eco flexibel. De unit kan geïntegreerd worden in een systeem op maat van woning en bewoner.

In combinatie met het all-electric pakket is de DucoBox Eco een complete oplossing die de installateur 100 % ontzorgt. Dit pakket bestaat uit kwaliteitsonderdelen die perfect op elkaar afgestemd zijn, zoals een buffervat met goede stratificatie, een verswaterstation met instant bereiding van tapwater en flexibele aansluitingen die zorgen voor een akoestisch geoptimaliseerd opstelling.

Duco Ventilation & Sun Control is exposant op Vakbeurs Energie (van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober 2019 in de Brabanthallen in Den Bosch) en zal te vinden zijn op stand F.041 in Hal 3.

Ga terug