Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Duurzaam duo voor gasloze toekomst

 

Ferroli is de eerste leverancier van klimaattechnologie klaar voor de toekomst, met een volledig gasloos programma.

De combinatie RVL-I Plus warmtepomp met een AQUA-1 Plus warmtepompboiler is de meest duurzame manier om los te gaan van aardgas: in deze combinatie wordt de RVL-I warmtepomp niet ingezet te worden om sanitair water op te warmen en de warmtepomp is daardoor tussen april en oktober 98% van de tijd niet in bedrijf. De boiler is voorbereid op werking met zonnecollectoren en voor communicatie met PV panelen.

De huidige Ferroli producten behoren kwalitatief tot de top van wat er op dit moment te koop is op gebied van cv-ketels, zonlichtsystemen, koeling, warmtepompen en ventilatiesystemen. Hiernaast levert het bedrijf sinds kort ook hele unieke units voor stadsverwarming (BlueCity), maar ook duurzame oplossingen op gebied van zonlicht en warmtepompen. Door conceptmatig te denken en actief betrokken te zijn bij het beheer en onderhoud van concepten, investeert Ferroli in energiebesparing en optimaal rendement.

Ferroli is exposant op Vakbeurs Energie en daarmee van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 oktober te vinden in de Brabanthallen in Den Bosch: hal 3, stand B.024.

Ga terug