Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Eaton’s Buildings as a Grid: Uw gebouw transformeren tot energiehub (advertorial)


Een belangrijk speerpunt van de energietransitie is het elektrificeren van gebouwen en transport. In het huidige landschap waar het stroomnet overbelast raakt komt die elektrificatie in gevaar. Hoe kun je je hierop voorbereiden? Wel aan alle klimaateisen voldoen en toch nog je licht aan en je auto opladen?

Eaton’s ‘Buildings as a Grid’- visie geeft een alles-in-een aanpak waarin gebouweigenaren controle krijgen over het eigen energiesysteem; van energieopwekking, energieopslag tot energieverbruik wanneer gewenst. Hierdoor ontstaat een micro-grid: het gebouw wordt een ware energiehub.

Dit resulteert in vele voordelen, waaronder; optimaal verbruik van CO2-vrije energieopwekking, significante reductie van energietransport, gunstige terugverdientijd van investeringen in energieopwekking en energieopslag.

Als powermanagementbedrijf streven wij naar een optimale situatie voor alle soorten gebouwen, van wooncomplexen, individuele woningen tot commerciële gebouwen zoals kantoren, fabrieken, datacenters maar ook hotels, retail en “on-the-go” faciliteiten zoals tankstations.

Benieuwd welke kansen er voor jouw gebouw of het gebouw van je klant bestaan? Bezoek onze stand of neem hier contact met ons op voor meer informatie.

Eaton – We make what matters work

Eaton is exposant op Vakbeurs Energie – van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. Klik hier voor een grats toegangsbewijs.

Ga terug