Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Een flexibel, gecertificeerd en duurzaam isolatiebedrijf


De vakmensen van Profijt Isolatie BV zijn breed inzetbaar en hebben één gezamenlijke missie: het duurzaam isoleren van woningen en gebouwen met de meest optimale en duurzame materialen voor het beste resultaat.

>> advertorial >>

"We zijn actief op zowel de particuliere markt als op de zakelijke markt. Voor zowel vloer-, spouw- als dakisolatie kunt u bij ons terecht. Meer dan ooit is het in de huidige markt nodig om ecologisch verantwoorde producten zoals bijvoorbeeld Icynene toe te passen. Wij zijn trots op onze samenwerking als gecertificeerd dealer van Icynene en hebben ons gespecialiseerd in de toepassing van Icynene H2foam Lite. Icynene H2foam Lite is een open cel watergeblazen PU sprayfoam met unieke en duurzame eigenschappen voor toepassingen als vloer- en dakisolatie.

Bekijk hier de video ‘Wij zijn Profijt Isolatie’

Onze missie:

Vanuit onze kennis en expertise in de particulieren markt willen wij als Profijt Isolatie ook een partner en expert worden voor aannemers- en onderhoudsbedrijven, woningcorporaties, adviseurs en gemeenten. Onze kennis en expertise zijn ook zeer goed inzetbaar voor verduurzamingsprojecten. De duurzame renovatieopgave alsmede de energietransitie zijn de komende jaren van groot belang voor Nederland. Om bestaande woningen en gebouwen te renoveren en toekomst gericht te maken is goede isolatie cruciaal. Het begint namelijk bij isoleren! Wij zijn Profijt Isolatie en kunnen hierin voor de vloer, het dak en de spouw, duurzame en rendabele oplossingen in bieden. Dit doen wij met duurzame en milieuvriendelijke oplossingen waarbij kwaliteit, certificering, veiligheid en duurzaamheid hand in hand gaan.

Wij investeren in materieel, mensen en duurzame producten om de enorme renovatieopgave en de energietransitie die daarmee gepaard gaat mogelijk te maken voor gebouweigenaren. Als specialist op het gebied van gespoten duurzame isolatiematerialen hebben wij geïnvesteerd in de toekomst om ook projectmatig een partner te zijn. Onze expertise is vooral gericht op de toepassingen van Icynene H2foam Lite een open cel isolatieschuim met vele bouwfysische voordelen.

Wat laten we zien:

Tijdens Vakbeurs Energie zal Profijt Isolatie vooral laten zien welke oplossingen met welke technieken worden aangebracht en wat de eigenschappen zijn van deze oplossingen. Daarnaast geven we een digitale toelichting op onze werkmethoden, technieken en processen in combinatie met het laten zien van de fysieke producten. Hierbij brengen wij vooral ook een focus aan op de toepassing van Icynene H2foam Lite met een open cel structuur waarbij we de goede isolerende, damp-open, geluiddempende  en watergeblazen spuittechnologie kunnen laten zien. Dus zowel hoog isolerend, duurzaam en milieuvriendelijk gecombineerd in een product.

Onze toegevoegde waarde voor de zakelijke markt:

  • Begeleiding en advies inclusief.
  • Persoonlijke en projectmatige aanpak
  • Gecertificeerd en voorzien van alle kwaliteitsaspecten.
  • Gedigitaliseerde offerte aanvragen dus snel, goed met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
  • Klant en projectgericht met de beste garanties.
  • Onderscheidend in aanpak, technologie en producten."

Ga terug