Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Een perfect geregeld leefklimaat met Gree Versati

Advertorial


Het uitgebreide Gree Versati warmtepompprogramma is geschikt voor het verwarmen en koelen van woningen en kantoren. De Gree Versati warmtepomp is verkrijgbaar in een split- of monoblockuitvoering en zowel hybride als all-electric inzetbaar. De unieke gepatenteerde Gree tweetrapscompressor en de modernste invertertechnologie zorgen voor een krachtige energieprestatie.

Op alle modellen van de Gree Versati warmtepomp geven wij maar liefst vijf jaar garantie. Dat maakt de Gree Versati niet alleen krachtig en milieuvriendelijk maar ook nog eens duurzaam. De Versati is zowel hybride als all-electric inzetbaar.

ISDE-subsidie tot maar liefst € 3.750,-

De Gree Versati valt binnen de ISDE-regeling (Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing) waarmee uw relaties tot wel € 3.750,- kunnen besparen. Dit is een aantrekkelijke duurzaamheidskorting op de aanschafprijs.

Volkomen veilig

De Gree Versati warmtepomp is uitvoerig getest in de meest ervaren Europese test- en certificatiebedrijven en voldoet volledig aan alle veiligheidsrichtlijnen. De Versati draagt dan ook met recht de keurmerken Keymark en Eurovent en bevestigt daarmee de hoge efficiëntie en kwaliteitstechnologie.

Nieuw in 2023: De Gree Versati Monoblock IV

In 2023 lanceerde Gree de nieuwste Gree Versati IV monoblockwarmtepomp met een vermogen van 6 tot maar liefst 16 kW. Daarmee behaalt de Versati IV monoblock de maximale COP-score van boven de 5 en levert een hoge ISDE-certificering op voor een interessante overheidssubsidie.

Het grootste voordeel van de Versati IV monoblock is het feit dat deze eenvoudig te installeren is doordat het alleen een buitendeel betreft. De monoblockwarmtepomp heeft een ingebouwde circulatiepomp en het is mogelijk om een buffertank en een warmwatertank aan te sluiten. Ook kan de Versati IV monoblock direct worden aangesloten op o.a. vloerverwarming, convectoren, watertanks enz.

De Gree Versati Hybride-oplossing: de ultieme samenwerking

Bent u op zoek naar een manier waarop een reguliere CV-ketel en een warmtepomp samenwerken? De Gree Versati Hybride-oplossing is standaard geïntegreerd in de Gree Versati en communiceert via een speciale hybridemodule. Deze module is direct te bestellen en is bovendien eenvoudig te installeren.

Onze Hybride-oplossing is beschikbaar als monoblock- en splitversie en heeft een COP-score tot wel 5,2. De vermogens bij éénfase zijn 6 en 8 kW en bij driefase zijn deze 10, 12, 14 en 16 kW. De eindgebruiker profiteert al snel van een interessante gasbesparing tot wel 85%.

Het Gree partnerprogramma is er voor u

Bij Gree Nederland houden we van daadkracht. We spannen ons in voor een stabiele en betrouwbare relatie met onze erkende installateurs. Gree Nederland brengt uw bedrijf verder. Ons partnerprogramma omvat buiten eerlijke prijzen, talloze mogelijkheden m.b.t. warehousing, grote voorraden aan onderdelen en bovenal échte expertise in Nederland waarop u kunt bouwen.

Kennisdeling vormt expertise

Wij delen onze deskundigheid graag met u, zodat we samen blijven groeien in kennis en kunde. Wij geven regelmatig producttrainingen op het gebied van koelen en verwarmen. Tijdens deze volledig verzorgde trainingen in ons eigen trainingscentrum worden zowel theoretische als praktijkgerichte onderdelen behandeld.

Samen ontwikkelen, samen profiteren

Wilt u weten wat het partnerschap met Gree Nederland voor u kan betekenen? Wij vertellen u graag meer over de voordelen van het Gree partnerprogramma.

Ga terug